Lichaam 19-jarige jongeman opgevist – politie Suriname – video

politie Suriname

Zijn lichaam was nog niet gevonden, dus er bleef altijd nog een klein sprankje hoop…

Helaas, het lichaam van de pas 19-jarige Shiva Sewcharan is boven water! Zijn vader kwam eefrder in het nieuws omdat hij de situatie niet vertrouwede. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat de politie zegt over de zaak. luister (nogmaals) naar de video van de diepbedroefde vader. We wensen hem en alle overige nabestaanden veel sterkte

Politie Suriname schreef: Lijk 19-jarige opgevist te Domburg

Het ontzielde lichaam van de 19-jarige Shiva Sewcharan is op zondagavond 27 juni door de Maritieme politie te Domburg opgevist. De politie van Domburg kreeg op vrijdag 25 juni omstreeks 14.20 uur de melding dat een 19-jarige jongeman in de diepte van de Surinamerivier was verdwenen. Shiva vertoefde met zijn buurman en enkele kinderen van de buurt te Domburg.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het latere slachtoffer samen met zijn buren langs de waterkant te Domburg zaten. De aanwezigen verklaarden aan de politie, dat Shiva op een gegeven moment in het water sprong. Daarbij bleek het dat de jongeman niet wist te zwemmen. De buren schoten hem te hulp, maar het latere slachtoffer verdween in de diepte. De buurtbewoners deden ter zake direct aangifte op het politiebureau Domburg. Een zoekactie die gelijk op touw werd gezet leverde niet het gewenste resultaat op.

In de avond van 27 juni kreeg de politie van Domburg de melding dat vermoedelijk het lijk van de 19-jarige jongeman aan de oever van de Surinamerivier was aangespoeld. De verschillende instanties werden ingeschakeld en ter hoogte van een visverwerkingsbedrijf werd het lijk van een jongeman aangetroffen. Het ontzielde lichaam van de drenkeling werd opgevist, waarna een arts de dood van het slachtoffer vaststelde.

Het lijk dat door de familie positief werd geïdentificeerd als te zijn dat van Shiva Sewcharan, is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Video van zijn vader: D man die even weg ging liet zijn zoon alleen thuis en dat was de laatste keer dat hij hem levend heeft gezien. Hij zit met zoveel vragen. En hij heeft geen idee wat hij moet beginnen. Bekijk de video om het verhaal van de vader te horen. Let op de video is veelal in Hindi, maar wordt goed vertaald door meneer Ganesh.

Lees ook:

Video – Help, is mijn zoon echt verdronken?