Video – Jonge vader zoekt hulp voor zijn kinderen – 1 voor 12 Suriname

vader verkeer Suriname

Ik heb pijn en verdriet!! Ik moet sterk zijn voor die kinderen.

Een hartverscheurende video: Vorige maand overleed zijn geliefde, de 30-jarige Marion Macnack. Ze liet 8 minderjarige kinderen achter. Hij raakte ernstig gewond en verloor ook zijn been.

De dader was vermoedelijk dronken en hij heeft nooit iets van hem vernomen. Is hij vrij, is hij opgesloten of is hij ook dood? En wat nu? Het leven is ontzettend zwaar voor Romano. Hij is nu niet in staat om voor zijn kinderen te zorgen en zoekt daarom hulp! Bekijk de zeer trieste video van 1 voor 12 Suriname. Let op: De beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Geef het bericht door aan een ieder. Romano vraagt geen hulp voor zichzelf, maar voor zijn kinderen. Wie weet kunnen we hem helpen.

politie Suriname schreef het volgende na het ongeval: Duorijdster overleden na aanrijding. De 30-jarige duorijdster Marion Macnack is op vrijdagmiddag 14 mei overleden na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op de weg naar Kraka. tussen een auto en een bromfiets komen te overlijden. Op de plek van de aanrijding trof de politie de 29-jarige bromfietsbestuurder R.M. en zijn wederhelft Marion, Macnack met zware letsels in een bosschage langs de weg aan. De autobestuurder, wiens ademhaling een alcohol geur verspreidde, werd naar een ziekenhuis overgebracht.

Bekijk hieronder  de video van 1 voor 12 Suriname. De 29-jarige Romano Martin, verloor zijn geliefde, de 30-jarige Marion Macnack, na een verkeersongeval. Ze laat hem achter met 8 minderjarige kinderen. Hij raakte zelf ernstig gewond en verloor ook zijn been. Hij heeft het ontzettend zwaar en kan niet voor de kinderen zorgen. Hij wil dat ze een goed leven hebben en vraagt daarom, via de stichting, de gemeenschap om hulp. Deel het bericht met een ieder wellicht kan het de juiste mensen en de verschillenden instanties bereiken zodat ze deze jonge vader kunnen bijstaan.

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Lees ook:

30-jarige vrouw komt om in het verkeer – politie Suriname