De zeer geliefde Nathan Omar Peiter is gisteren tragisch heengegaan.

nathan Omar Peiter Suriname

Omar is er niet meer. Ongelofelijk maar waar. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

Omar Peiter is gisteren na een ongeval in Paramaribo om het leven gekomen. Hij mocht maar 31 jaar jong worden. Omar was een steengoede volleybalspeler. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden. Heel veel sterkte aan zijn familieleden, vrienden en sportmaatjes.

De media schreef: De 31-jarige Omar Nathan Peiter is overleden na een eenzijdig ongeval aan de Wilhelminastraat in Paramaribo. De wagen knalde tegen een schutting. Meerdere mensen raakten gewond.
We wachten op het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval. 

Bekijk onderstaande gedeelde condoleances, video’s en foto’s. Geef het door aan belangstellenden:

Velen hebben hun verdriet gedeeld door middel van video’s, foto’s en condoleances. je kunt ze hier bekijken. Met heel veel pijn en smart maakt de Sportvereniging Yellow Birds bekend dat zondagavond 27 juni 2021 volleybalspeler en -coach Nathan Omar om het leven is gekomen. Een zeer creatieve, vrije geest die ook zijn weg vond als vooral soca disc jockey. Familie, vrienden, teamgenoten en collega’s heel veel sterkte! 

Meestal wanneer iemand van me overleed, was de persoon erg ziek of erg oud. Maar jij, je was 1×24 uur springlevend , gezellig en hinderrrrlijk. Je grappen konden mensen laten huilen, lachen of laten huilen van het lachen. Ik kon elke dag de raarste memes verwachten, zelfs op de meest onchristelijke uren alsof het een dringend bericht was..en de beste clapbacks… aai boi dit doet pijn. Ik zal je missen. Rust zacht Omar – Tai Taitt

De gedeelde foto’s en video’s

nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname

nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname

nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname nathan Omar Peiter Suriname