Video – AUB, kunnen jullie ons helpen? – 1 voor 12

vader 1 voor 12 Suriname

Ik heb geen moeder meer, geen broer, alleen mijn vader heb ik nog. Als hij er niet meer is heb ik niemand. Scroll helemaal naar beneden om de nieuwe video van Stichting 1 voor 12 Suriname te bekijken. Ze praten met de zoon van meneer Peters. De man die na een brand alles kwijt is geraakt. Hij raakte ook gewond en hij woont nu in een auto.

Eerder schreven we: Vanwege een sigaretje brandde zijn huis helemaal af. Hij raakte gewond. Een hartverscheurende video. Soms is er geen eten dan drink hij water om zijn buik te vullen. Of hij eet een kokosnoot. Heel erg om te luisteren naar deze meneer. Onvoorstelbaar dat iemand op deze manier door het leven moet. 

Video – Luister naar zijn trieste verhaal. Hij is gewond geraakt tijdens een enorme brand eerder deze mand.  Hij is alles kwijt. Er staat een auto, die het niet eens doet, maar daar woont hij sindsdien in. Geen gezonde situatie voor deze meneer. Hij staat er helemaal alleen voor. Gelukkig kan hij soms een hapje mee-eten met de buren. Zijn gezondheid is ook niet goed. Hij heeft dringend medische hulp nodig!!

Geef de video met zijn trieste verhaal door aan een ieder. Deze meneer heeft hulp nodig, niet alleen van de gemeenschap maar de instanties moeten ook zien wat zijn situatie is want dit kan zo niet langer! Zo mag iemand niet door het leven gaan toch?  

Aan de zuurzakweg 533 te Kwarasan woont een bejaarde meneer genaamd James Peters. TBN Prime Alert heeft daar een droevige situatie aangetroffen. De woning van deze meneer is op 6 juni jongsleden volledig in vlammen is opgegaan. Alles is hij kwijt.

Waar woont hij nu dan? Gewoon in de auto. Daar brengt hij de nachten door. Dat is vreselijk. Hij heeft letterlijk niets meer

De man is bejaard en ziek. Hij heeft tijdens de brand ernstige brandwonden opgelopen. Hij heeft in feite niemand. Het zijn de buren die TBN Prime hebben gebeld. Ze kijken naar hem om. Ze hebben gevraagd om een kijkje te komen nemen. Deel daarom de video met iedereen. De man moet dringend geholpen worden. Niet alleen personen uit de gemeenschap moeten de situatie aanschouwen maar ook de mensen uit de regering moeten de video zien want dit kan niet zo! Er moet wat gedaan worden voor deze meneer.

Luister naar het droevige interview met meneer en geef dit bericht door aan een ieder. scroll naar beneden om de nieuwe video van 1 voor 12 Suriname te bekijken. Zij praten ook met zijn zoon. De familie is geen onbekenden familie voor voorzitter Louis Vismale. En de familie heeft in het verleden al heel wat te voortduren gehad. Kijkt u maar

Bekijk de video:

Bekijk hieronder de video van Stichting 1 voor 12 Suriname

Gaat de video niet open? Bekijk hem dan hier. Rechtstreeks via Youtube. Klik hier. Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06