Video – Help, is mijn zoon echt verdronken?

zoon vader Suriname

“Ze hebben hem meegenomen terwijl hij niet weet te zwemmen”

Luister naar het verhaal van deze droevige vader in gesprek met de media. Zijn zoon is overleden, ineens. Hij liet hem even alleen en toen hij thuis kwam was hij weg. Het blijkt dat hij door iemand mee is genomen om te gaan zwemmen. Was het opzet? Wilde de persoon wraak nemen op zijn zoon omdat hij misschien verliefd was op zijn dochter? De vader zit met zoveel vragen. Hij begrijpt er niets van.

Moet hij het gewoon hierbij laten en de dood van zijn zoon verwerken? Of denken jullie ook dat dit geen zuivere koffie is? Moet vader de plotselinge dood van zijn zoon verder laten onderzoeken? Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan vader wat advies hieromtrent ontvangen.

Een droevige en heel moeilijke video thuis bij de heer Pardiep Sewsurun. Hij heeft zijn 19-jarige zoon Shiva verloren. Sinds de jongen 2 jaar is blijft hij alleen met zijn vader. De vader die zeer aangeslagen is, is in gesprek met TBN Prime Alert. De verdrietige vader wilde graag een gesprek met de media omdat hij heel wat vragen heeft omtrent de verdrinking van zijn zoon. Hij heeft een vermoeden dat er opzet in het spel zit.

Het is allemaal eergisteren gebeurd. De man die even weg ging liet zijn zoon alleen thuis en dat was de laatste keer dat hij hem levend heeft gezien. Hij zit met zoveel vragen. En hij heeft geen idee wat hij moet beginnen. Bekijk de video voor meer informatie. Let op de video is veelal in Hindi, maar wordt goed vertaald door meneer Ganesh.