Video – DNA lid, Ebu Jones vertelt over zijn ervaring met Covid

ebu jones media

“Ik ben besmet geraakt, jammer genoeg door een collega en meerdere collega’s zijn besmet geraakt!”

Ebu Jones, NDP parlementariër was covid-19 positief geweest. Het was geen prettige ervaring. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Hij deelt zijn ervaring met virus in de media. Hij gaat tevens in op een aantal Fake news berichten die de ronde deden, tevens heeft hij een punt van kritiek naar de overheid toe omtrent het ‘prikje’. “Mensen willen het prikje misschien wel, alleen willen ze geen Astra Zenica”. Klopt dat? Bekijk de video en geef het door aan belangstellenden. Wij wensen hem, zijn collega’s en alle andere zieken in ons land veel sterkte toe.

Ebu Jones, NDP parlementariër is covid-19 positief geweest, Hij is inmiddels terug in het parlement en deelde zijn ervaring met de gevreesde longziekte via TBN Prime Alert met de gemeenschap. Hij benadrukt wel dat hij het erg vindt dat mensen zeggen dat hij besmet is geraakt vanwege zijn deelname aan de protesten van de politie. Dat is namelijk helemaal niet waar

Ebu geeft aan dat hij in nauw contact was met een collega in de DNA die achteraf positief werd getest. Hij vermoedt dat hij door deze persoon besmet is geraakt. Hij gaat in op de ongenuanceerde berichten in de kranten en het nep nieuws op social media. Tevens geeft hij de overheid wat tips wat betreft het vaccinatie traject. Misschien is het beter als men zou kunnen kiezen. Nu is alleen Astra Zenica in ons land, terwijl velen liever Pfizer zouden willen.

Luister en bekijk de video en geef het door aan belangstellenden.

Lees ook:

Video’s – Parlementariërs besmet!