Video – De Chinese ‘prik’ is vanaf maandag ook in Suriname

china Suriname

Goed nieuws: Vanaf maandag is er een nieuw vaccin in Suriname

Maandag komen er 100.000 stuks vaccins uit China naar Suriname. Het is een ander vaccin dan de gebruikelijke, Astra Zenica, welke op dit moment gebruikt wordt in Suriname. Het is wederom een donatie. Het zijn vooral onze Chinese broeders en zussen die in ons land wonen, die met smart op het vaccin wachten. Deze prik werkt namelijk heel anders. Maar mag je zelf wel een keus maken? Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Zijn jullie hier blij mee?

Het Chinese Sinopharm vaccin heeft een totaal ander effect. Astra Zenica is een innovatief vaccin, het is dus vrij nieuw. Er zijn een aantal mensen bang voor het nieuwe. Terwijl al meer dan 100 miljoen mensen het Astra Zenica vaccin al hebben gekregen. Gelukkig is het vertrouwen in Suriname wel gegroeid. Toch zijn er nog een aantal mensen die het niet willen. Een aantal mensen willen wel vaccineren maar ze willen een ander vaccin

En een ander vaccin komt er. Vanaf aanstaande maandag is het Chinese Sinopharm vaccin ook beschikbaar. Bekijk onderstaande video’s voor extra informatie daarover.

Bekijk de video erover. Kijk vanaf minuut 3.57:

De minister zegt echter dat er NIET ZELF een keuze gemaakt kan worden. Het ligt aan de beschikbaarheid, geografische spreiding, gezondheid van de mensen en expiratiedatum van het vaccin. Luister naar wat minister Ramadhin gisteren hierover zei in de DNA vergadering: Kijk vanaf minuut 15. Geef het door aan belangstellenden.

Starnieuws schreef:: De NDP heeft bekendgemaakt dat mensen zich donderdag kunnen vaccineren met het vaccin uit China. Minister Amar Ramadhin zegt in gesprek met Starnieuws dat het vaccin nog niet in Suriname is. Maandag wordt het vaccin hier verwacht. Dan volgt er nog een inklaringsprocedure en de trainingen om met dit vaccin te vaccineren moeten worden afgerond.