Dankbetuiging na het verlies van onze Jerrel Tjon-A-Meeuw – foto’s

Jerrel Tjon-A-Meeuw dankbetuiging Suriname

We sa tang memre joe wi lobi masra en papa

Mevrouw de weduwe Anne-Marie Tjon-A-Meeuw – Sonomedjo wil, mede namens de kinderen, een ieder bedankten voor hun steun rondom het overlijden van haar echtgenoot Jerrel Tjon-A-Meeuw. Bekijk de dankbetuiging en de gedeelde foto’s van het gezin. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Opgewekt en zorgzaam , nooit vragend , nimmer klagend , altijd stil dragend.
Moedig ging je door, steeds weer tot op de laatste, het wilde niet meer.

Via deze weg willen wij u danken voor uw blijken van medeleven na het overlijden van mijn man, onze vader en grootvader.

Jerrel Tjon-A-Meeuw

Het medeleven, persoonlijk, schriftelijk of in de vorm van bloemen en muziek tot uiting gebracht, was voor ons een grote troost en zal steeds een dankbare herinnering blijven. Wij willen u bedanken voor de wijze waarop wij samen afscheid hebben genomen. Dit heeft ons diep getroffen en is voor ons tot grote steun geweest.

Door de overweldigende belangstelling op de dag van de begrafenis is het mogelijk dat we niet iedereen persoonlijk een bedankkaart hebben gestuurd. Wilt u deze dankbetuiging dan als zodanig beschouwen.

Namens de diep bedroefden:
Mevrouw de weduwe Anne-Marie Tjon-A-Meeuw – Sonomedjo & Kinderen.

Een bloem is met veel bloemen terug gegaan naar zijn Paradijs.
We sa tang memre joe wi lobi masra, papa en granpa

Jerrel Tjon-A-Meeuw dankbetuiging Suriname Jerrel Tjon-A-Meeuw dankbetuiging Suriname Jerrel Tjon-A-Meeuw dankbetuiging Suriname Jerrel Tjon-A-Meeuw dankbetuiging Suriname Jerrel Tjon-A-Meeuw dankbetuiging Suriname Jerrel Tjon-A-Meeuw dankbetuiging Suriname

Lees ook:

Onze papa Jerrel Tjon-A-Meeuw is er niet meer