Video – Help ons aub! Ons huis is ingestort!

huis Paramaribo

“Mijn dochter hoorde een vreemd gekraak en rende snel met haar kind naar buiten. Toen ze buiten was stortte alles direct in.”

De familie Krak verliest hun dak boven het hoofd. En ze zijn hun inboedel kwijt geraakt omdat hun huis in Paramaribo is ingestort. Bekijk de trieste video. Een huilende mevrouw Krak vertelt haar verhaal aan de media. Ze vertelt wat er is gebeurd en doet een oproep naar de gemeenschap. Geef dit bericht door aan een ieder, wellicht kan iemand hen helpen. Samen staan we sterk.

Een woning aan de Verlengde Hogestraat nummer 3 te Paramaribo is ingestort. Het betreft een huis op neuten van de familie Krak. Mevrouw Lucia Krak is in gesprek met TBN Prime Alert en vertelt wat de familie heeft meegemaakt. Door het instorten van het huis zijn ze hun inboedel verloren.

De familie is in nood en doet een oproep naar de gemeenschap om hen te ondersteunen. Het is zwaar voor de emotionele mevrouw Krak. Ze woonde in het huis met haar 2 dochters, haar schoonzoon en kleinkind. Ze is radeloos. Luister naar het gesprek en kijk mee om de schade te zien. Geef de video door aan anderen. Wellicht kan iemand hun leed een beetje verzachten. U kunt zelf ook contact maken met mevrouw. Haar telefoonnummer is: +597 8425260

Bekijk hier de video van TBN Prime Alert:

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: Lees ook:

Video – “Mijn zoon moet met spoed opgenomen worden”

Video – “Dit kan niet! We willen dringend een gesprek met de minister!”

Video – Hartverscheurende oproep van een moeder uit Suriname

Video – Besmette vrouw springt van het Wanica ziekenhuis balkon naar beneden

Live video – Uitvaart van Meester Oscar Koulen in Suriname

Video – ‘Ik heb mijn moeder niet eens begraven’. Rahied uit Suriname raakte besmet

Video – Help mijn dochter is weg – Het trieste verhaal van een moeder uit Suriname