Nieuwe video – De trieste woonsituatie van meneer Vincent

video 1 voor 12

“Het was echt niet mooi! Er waren zelfs wormen in de koelkast” Kennen jullie de video van meneer Vincent nog? De man stond alom bekend vanwege zijn jarenlange trouwe dienst aan de Regionale gezondheid. Het was voor veel mensen triest en hartverscheurend om te zien hoe hij leefde. Maar naar een tehuis wil hij niet. 

Nieuwe video: Iedereen bedankt voor de bijdrage, het meeleven en het delen van de vorige video. Het heeft geholpen: Een groep met schoonmakers heeft de woning weer een beetje geriefelijk gemaakt voor meneer en mevrouw. Kijk naar de video en deel het met iedereen. Uiteraard is hulp nog steeds nodig dus deel de video met een ieder! Samen staan we sterk!!

Eerder schreven we: Bekijk de video van 1 voor 12, luister naar het trieste verhaal van meneer Vincent. Wellicht kunnen wij als gemeenschap iets voor hem betekenen. Deel het bericht met iedereen zodat het ook de juiste mensen kan bereiken. Het is vooral de bedoeling dat de DC dit te zien krijgt! Dit kan zo niet langer!

1 voor 12 Suriname brengt een bezoek aan een 68-jarige seniorenburger in Nickerie. Hij heeft als gezondheidsmedewerker een maatschappelijke bijdrage geleverd in Suriname. Het betreft de bekende broeder Vincent Berinos van de Hendrikstraat, hij is alom bekend geworden vanwege zijn 45 jaar lange trouwe bediening aan de regionale gezondheidsdienst

Zijn huidige woon- en thuissituatie is triest. Zeer triest te noemen zelfs.  Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Zodat meneer op de juiste manier geholpen kan worden. Zorg ervoor dat DC de video ook te zien krijgt.

Bekijk hier de video van 1 voor 12 Suriname

Bekijk hier de nieuwe video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Bekijk tevens wat gedeelde foto’s:

vincent hulp Suriname vincent hulp Suriname vincent hulp Suriname vincent hulp Suriname vincent hulp Suriname vincent hulp Suriname

vincent hulp Suriname vincent hulp Suriname vincent hulp Suriname

vincent hulp Suriname

Bekijk ook:

Video – Help! Mijn vader heeft uitgezaaide kanker – 1 voor 12 Suriname

Video – Mevrouw Ramdas vertelt haar verhaal – 1 voor 12 Suriname

Video – De trieste situatie van deze moeder – 1 voor 12 Suriname

Video – Wie heeft de 5-jarige Sherity ‘aangeraakt’? 1 voor 12 Suriname

Video – De situatie van mevrouw Mildred – 1 voor 12 Suriname

Video – dringend hulp nodig voor zussen met 7 kleine kinderen – 1 voor 12 Suriname

Video – Help! Mijn huis is helemaal onder water – 1 voor 12 Suriname

Video – Help! Ik zoek hulp voor mijn zoon – 1 voor 12 Suriname