Inspecteur van politie Leo Ronodikromo is niet meer – Politie Suriname

leo ronodikromo politie

Het Korps Politie Suriname heeft wederom een verlies te verwerken.

Oud – inspecteur van politie RONODIKROMO LEO  is overleden. Vandaag nemen familie, vrienden en collega’s afscheid van hem. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij Van FamilieNieuws wensen iedereen, in het bijzonder zijn gezin en collega’s, veel kracht en sterkte. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef:

“ Wie in gedachten leeft die is niet dood, dood is alleen die vergeten wordt”
Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op donderdag 17 juni 2021 is heengegaan, de gepensioneerde inspecteur van politie

RONODIKROMO LEO WAKIMAN

op de leeftijd van 79 jaar.

Uitvaart

De begrafenis vindt plaats op woensdag 23 juni 2021 op de Openbare begraafplaats hoek Sumatra-/ Celebesweg te Lelydorp. Van 10.00- 11.00 uur zal er gelegenheid bestaan tot het nemen van afscheid in de aula van het uitvaartbedrijf Poese aan de Draibatrastraat te Menkendam, gevolgd door een rouwdienst die in besloten kring zal plaats vinden. Omstreeks 11.45 uur vertrekt de stoet naar de Melaphierstraat nummer 50 te Maretraite 5. Van 12.45 uur-13.15 uur zal men wederom in de gelegenheid worden gesteld voor het nemen van afscheid. De stoet vertrekt hierna naar de Openbare begraafplaats, alwaar de overledene ten grave zal worden gedragen.

Aan de nabestaanden wordt sterkte toegewenst.
Namens Public Relations K.P.S.

leo ronodikromo politie leo ronodikromo politie