Onze collega NATHE Gindaram is er niet meer – politie Suriname

gindaram politie Suriname

De bedroefde leden van politie Suriname maken hierbij bekend dat hun collega NATHE Gindaram, meer bekend als Soeradj, veel te jong is overleden. Hij is 41 jaar geworden.

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s, zijn vrienden en alle familieleden veel kracht met dit verlies. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

overlijdensbericht van NATHE Gindaram

“Keer weder, mijn ziel, tot uw rust, omdat de Here u heeft welgedaan”
(Psalm 116:7) .

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op woensdag 16 juni 2021 haar is komen te ontvallen, de agent van politie 1e klasse

NATHE GINDARAM

Op de leeftijd van 41 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Waldeck in het district Nickerie.

Uitvaart

De crematie met aangepast korpseer vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 om 12.00 uur op het crematieoord van Corantijnpolder, te Rijsdijk in het district Nickerie. Van 09.00 uur – 10.00 uur zal er aan de Baarstraat nummer 53 te van Pettenpolder een rouwdienst worden gehouden. Hierna bestaat er van 10.00 uur – 11.00 uur gelegenheid tot het nemen van afscheid. De stoet vertrekt om 11.00 uur onder begeleiding van de M.S.D-Nickerie naar het crematie oord van Corantijnpolder te Rijsdijk. Ter hoogte van het crematieoord zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar de crematieplek worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

gindaram politie Suriname

gindaram politie Suriname