36-jarige vrouw dodelijk aangereden – Politie Suriname

Politie Suriname verkeer

De veroorzaker was NIET dronken en mocht naar huis

Lees hier het officiële politie bericht omtrent de dood van de 36-jarige Roxana. Ze is aangereden in Suriname tijdens het sporten. Een andere vrouw viel flauw en een andere raakte lichtgewond. De 40-jarige bestuurder was dus NIET dronken! Lees het bericht en bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Sterkte aan de nabestaanden

Politie Suriname schreef:


Trimster aangereden en overlijdt ter plaatse. De 35-jarige voetganger Roxana Bakhs liet op maandag 21 juni na te zijn aangereden door een personenauto aan de Sir Winston Churchillweg ter plaatse het leven. De politie van het bureau Domburg deed na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de voetganger Roxana die geen levensteken meer vertoonde op de berm langs de weg aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood vast van het verkeersslachtoffer.

Onderzoek wees uit dat de vier vrouwen over de Sir Winston Churchillweg aan het trimmen waren. Zij liepen vanuit de richting van Domburg gaande richting Paramaribo. De 40-jarige autobestuurder Amitkoemar H reed in tegengestelde richting. Ter hoogte van pand no. 617 kwam Amitkoemar door een tot nog toe onbekende manoeuvre op de rijhelft van de vier trimmende vrouwen terecht. Roxana die voorliep werd daarbij aangereden met voor haar het noodlottig gevolg. De zijspiegel van het voertuig kwam vervolgens tegen de borstkas van één van de trimster aan, terwijl een andere door de situatie het bewustzijn verloor.

Op advies van de arts werd de in shock geraakte vrouw met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Amitkoemar heengezonden en is het ontzielde lichaam van Roxana ter obductie door de politie in beslag genomen.


Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Politie Suriname verkeer
Foto binnengekomen via Facebook