Video’s – Gisteren was de uitvaart van Boy Guardiola

Boy Guardiola Suriname

Boy Guardiola was niet alleen een NDP topper hij was tevens een  lieve, zorgzame en onvergetelijke vader, broer, neef en oom.

De topper overleed afgelopen week in zijn woning te Paramaribo. Gisteren hebben zijn familie, de leden van de NDP, inclusief hun leider oud-president Desi Bouterse, afscheid van hem genomen. Er was een live stream, de video daarvan kun je hier bekijken. Bekijk ook de gedeelde condoleances. Geef het door aan belangstellenden.

We wensen een ieder, in het bijzonder zijn naaste familieleden veel kracht en sterkte met dit verlies. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

‘To be absent from the body is to be present with the Lord’
2 corinthians 5:8

Overleden

Boy Ewald Yarn Guardiola

Geboren Paramaribo 28-4-1957
Overleden Paramaribo 10-6-2021

Boy Guardiola was niet alleen een NDP topper hij was tevens een  lieve, zorgzame en onvergetelijke vader, broer, neef en oom.

De uitvaart heeft gisteren, zondag 20 juni 2021, plaatsgevonden te Paramaribo.

Radio ABC schreef het volgende. Bekijk ook de video:

NDP-topper Boy Guardiola heengegaan. NDP-topper Boy Guardiola is vanmorgen heengegaan in zijn woning. Dat bevestigd Ricardo Panka, woordvoerder van de partij tegenover onze nieuwsdienst. Guardiola is op verschillende gebieden actief geweest binnen de NDP. Zo was hij lid van het juristenteam voor bijstand aan de fractie in DNA en is hij nauw betrokken geweest bij het project voor het opzetten van verbrandingsovens in het binnenland. Daarnaast heeft Guardiola veel partijwerk verricht in het ressort Blauwgrond. Het is een enorm verlies voor de NDP en het nieuws is zwaar aangekomen, zegt Panka. Bekijk de video daarvan:

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s. Scroll helemaal naar beneden om de video van de uitvaart te bekijken. Geef het door aan belangstellenden.

Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname Boy Guardiola Suriname

Bekijk hieronder de video van de uitvaart, deze was live te volgen voor de mensen die er graag bij wilden zijn:


Gaat de video niet open? Bekijk hem dan rechtstreeks via Youtube. Klik hier