Video – Moeder en dochter Vismale zijn besmet geraakt – Ervaring van een patiënt

moeder dochter Suriname

Ze zijn gevaccineerd, toch ziek geraakt maar ze hebben het overleefd. Ze hebben vertrouwen in het vaccin en in hun geloof!

Een belangrijke video om te bekijken en door te geven! Ze was ook een tegenstander van de prik. Maar dokter Bakker wist haar te overtuigen. Moeder en dochter Vismale delen hun verhaal na besmet te zijn geweest met het COVID-19 virus. Ze geven aan dat ze wel gevaccineerd zijn. Dochter had andere verschijnselen dan moeder. Met moeder ging het uiteindelijk niet zo goed, ze verzwakte en moest opgenomen worden. Luister naar hun verhaal. We bedanken moeder en dochter voor het delen van hun verhaal! We wensen hen een volledig herstel.

“Covid is geen grap. Het is niet te onderschatten”. Dat zegt de 72-jarige moeder Margo Vismale – Lieveld tegen de mensen van het Covid-19 journaal. Zij en haar dochter Jane hebben haar ervaring met de media gedeeld om door te geven met de gemeenschap. Beiden waren gevaccineerd maar zijn toch besmet geraakt met het coronavirus..

Moeder en dochter Vismale vertellen hun ervaring met het coronavirus.

We zijn gevaccineerd en we hadden geen idee dat we twee weken later besmet zouden raken. Jane is eerst besmet geraakt. Ze kwam gewoon ’s middags thuis van het werk en zei tegen haar moeder dat ze zich niet lekker voelde. Ze dacht gelijk aan covid-19. Maar ze was geen moment bang omdat ze gevaccineerd was. Ze kreeg wel die lastige hoest waardoor ze kortademig werd.

Haar moeder zorgde goed voor haar tijdens haar ziekte. Haar lichaam raakte op. Moeder werd ook ziek. Het enige waar zij eerst last van had was koorts. De koorts bleef hoog, dat kwam vooral omdat ze heel moe was na de zorg van haar dochter. Moeder moest uiteindelijk opgenomen worden. Zij had namelijk ook wat onderliggende klachten. Luister naar de video en geef het door aan een ieder. We bedanken moeder en dochter Vismale voor het delen van hun verhaal.

Bekijk de video: