Onze geliefde Guno Burgzorg uit Paramaribo is er niet meer

Guno Burgzorg Suriname

Mijn zoon is naar huis gegaan…

De bedroefde moeder Cifranie Burgzorg maakt mede namens de overige familieleden bekend dat haar zoon Guno Burgzorg is overleden. Ook bekend als ‘Oom Plum’. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn moeder, kinderen en alle overige nabestaanden veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Dagtekst op dag van overlijden:

Ik wil de HERE zingen, omdat Hij mij heeft welgedaan.
Ps. 13:6

Heeft iemand onder u leed te dragen? Laat hij bidden. Is iemand blij te moede? Laat hij lofzingen.
Jak. 5:13

Ik wil de Heer der heren, verheffen in mijn lied. Ik zal zijn almacht eren, zolang ik ’t licht geniet. Mijn ziel, loof d’ Opperkoning! Hij voert uw heil ten top. Draag Hem in zijne woning, uw Halleluja’s op.
23:4 W.151

In Paramaribo overleden op 13 juni 2021 in de leeftijd van 58 jaar

Guno Burgzorg
Ook wel bekend als Oom Plum!

Een Zoon van zijn ouders, een Oom voor zijn neefjes en nichtjes, een Vader voor zijn kinderen, maar vooral een vriend van een ieder! Waar U binnen kwam werd de ruimte gevuld met leven en zo zullen wij U herinneren! Altijd in voor een grap en een helpende hand! In tijden van nood stond u voor ons klaar, en zorgde u ervoor dat ons niks tekort kwam.

In het land van goed, dat ons verstand overstijgt.. groeit een nieuwe boom die troostende vruchten schenkt met de rijkdommen van jouw ziel. Wij zullen U missen.

Informatie over de uitvaart in Paramaribo volgt nog.

Guno Burgzorg Suriname