Onze collega Silano Amatpawiro is heengegaan – politie Suriname – foto’s

Silano Amatpawiro politie

Ongelofelijk maar waar…Moentje is er niet meer

Politie Suriname maakt hierbij het droevige bericht bekend dat haar collega Silano Amatpawiro is overleden in de jonge leeftijd van 46 jaar. Hij was agent van politie 1e klasse. Werkzaam op de afdeling Motor Surveillance Dienst te bureau Nieuwe Haven Paramaribo. De begrafenis met aangepast korpseer zal MAANDAG, 21 juni 2021, plaatsvinden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Bekijk ook de overige foto’s en condoleances. Helpen jullie ons mee met het condoleren van de collega’s, familieleden, vrienden en overige nabestaanden?

Politie Suriname schreef:

Maar wij vertrouwen op Gods belofte en zien uit naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont
(2 Petrus 3:13).

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op zondag 13 juni 2021 haar is komen te ontvallen, de agent van politie 1e klasse

AMATPAWIRO SILANO SARIMOEN

Op de leeftijd van 46 jaar.
Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) te bureau Nieuwe Haven.

Uitvaart

De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op maandag 21 juni 2021 om 15.00 uur op de Moslimbegraafplaats aan de Javaweg. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 12.30 uur – 13.00 aan de Javaweg no.159, gevolgd door een uitvaartdienst van 13.30 uur tot 14.30 uur. De stoet vertrekt om 15.00 uur onder begeleiding van de M.S.D. naar de Moslimbegraafplaats aan de Javaweg. Ter hoogte van de begraafplaats zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar de ingang van zijn laatste rustplaats worden begeleid.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Silano Amatpawiro politie Silano Amatpawiro politie Silano Amatpawiro politie Silano Amatpawiro politie Silano Amatpawiro politie