31-jarige fotograaf Niresh Paltan is er niet meer – foto’s & video’s

Niresh Paltan Suriname

Gone too soon to become an angel. Niet te geloven!!

Niresh Paltan is GISTEREN overleden. Hij is slecht 31 jaar jong geworden. Hij heeft voor velen een bekend gezicht. Hij was werkzaam bij het Ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken maar hij was ook fotograaf. De crematie is VANDAAG, zaterdag 19 juni 2021! Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook zijn eigen gedeelde mooie video’s en een ode aan zijn vrienden. We wensen alle collega’s, vrienden en in bijzonder de families Paltan en Mohan veel sterkte. Helpen jullie mee met de condoleances?

Minister Rishma Kuldipsing van het Ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken maakt namens directie, staf en personeel van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken droevig bekend dat is heengegaan, Niresh Paltan in de leeftijd van 31 jaar. Hij was werkzaam als beleidsadviseur bij het directoraat jeugdzaken. Aan de familie wordt sterkte toegewenst!

Overleden op 18 juni 2021

Niresh Praneshkumar Paltan

In de leeftijd van 31 jaar
Laatstelijk gewoond aan de Bakapasiweg 38 te Meerzorg

De uitvaart is VANDAAG, zaterdag 19 juni 2021
7.00 uur thuis
9.00 uur van huis
10.00 uur crematie te Weg naar Zee

Bekijk hier de gedeelde foto’s en condoleances. Bekijk ook zijn eigen video’s op zijn Youtube page:

Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname

Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname

Niresh Paltan Suriname Niresh Paltan Suriname

Niresh Paltan: Er is altijd een reden om te lachen.
Blijven bij het verleden is niet altijd raadzaam, maar wat je kan mee kan nemen zijn positieve zaken. Daarom zeg ik, er is altijd een reden om te blijven lachen.

Niresh Paltan: Jaren lang hebben we heel wat momenten gehad. Momenten van verdriet, momenten van vreugde, momenten van blijdschap. jaren in enkele momenten die altijd zullen blijven. Thanx friendzzz