Video – Harriët Ramdien is ziek en Patricia Etnel is jarig

verjaardag ziek

Misschien kunnen de gelovigen onder ons een gebedje doen voor mevrouw Ramdien en alle overige zieken in ons land. Inmiddels zijn er in Suriname, deze maand alleen al, 125 mensen overleden met covid en op dit moment liggen er extreem veel zieken op de ICU. Helpen jullie mee met de beterschapswensen voor alle zieken en uiteraard de felicitaties voor mevrouw Etnel?

Video – Het parlement heeft zojuist extra aandacht besteed aan de zieke parlementariër Harriët Ramdien. Ze is opgenomen op de ICU na besmet te zijn geraakt met het coronavirus. Het parlement wenst haar beterschap toe. Ook de VP deed zijn zegje. Tevens wensten ze collega Patricia Etnel een fijne verjaardag. Zij mag vandaag namelijk een biggie jari vieren. Bekijk de video en geef het door. Wij van FamilieNieuws wensen alle zieken heel veel beterschap. Lieve mensen, corona discrimineert niet. Iedereen kan ziek worden. Be safe!!!

Parlement hoopt op spoedig herstel Harriët Ramdien

De verschillende fracties in het parlement hebben vandaag medeleven getoond met hun collega Harriët Ramdien die op de IC ligt vanwege covid-19. Ramdien werd door de verschillende sprekers betiteld als een strijder. Allemaal wensten haar sterkte in deze moeilijke dagen.

Namens de regering heeft vice-president Ronnie Brunswijk haar spoedig herstel toegewenst.

Daarnaast hebben de leden van het college hun felicitaties uitgesproken voor de jarige NPS-parlementariër Patricia Etnel. Zij is vandaag 45 jaar geworden.

Bekijk onderstaande video van radio ABC online. Geef het door

verjaardag ziek verjaardag ziek