Dhr. Ronald Venetiaan en mevr. Ruth Wijdenbosch zijn jarig!! Video’s & foto’s

verjaardag Suriname

Er zijn er 2 jarig hoera hoera

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van de heer Runaldo Ronald Venetiaan. Hij mag weer een jaartje bijtellen. En niet zomaar een jaartje, EEN BIGIE JAARTJE. De Ex President van de Republiek Suriname, Ex DNA lid en Ere voorzitter van de NPS is vandaag maar liefst 85 jaar oud geworden.

P.s.. Zijn NPS collega mevrouw Ruth Wijdenbosch is vandaag ook jarig. Ook aan haar de hartelijke felicitaties. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Bekijk het bericht om wat bijzondere felicitaties te bekijken. Da na wan hieperdepiep hoereee

Vorig jaar werd hij door president Chan Santokhi gedecoreerd met de hoogste onderscheiding. Bekijk de video’s daarvan

Dhr. Runaldo Ronald Venetiaan

is vandaag precies 85 jaar geleden geboren te Paramaribo. Dat was op 18 juni 1936

Bekijk onderstaande felicitaties aan de ex president van Suriname

We feliciteren tevens

Mevrouw Ruth Wijdenbosch

Zij is vandaag, 18 juni 2021, 74 jaar geworden!

verjaardag Suriname verjaardag Suriname verjaardag Suriname verjaardag Suriname verjaardag Suriname verjaardag Suriname

Video’s:

Decoratie is erkenning voor bewezen diensten aan Suriname, zegt Venetiaan. Oud-president Ronald Venetiaan is vorig jaar door president Chan Santokhi gedecoreerd met de hoogste onderscheiding. Dit gebeurde in verband met 45 jaar Srefidensi. Venetiaan is benoemd tot Drager Grootlint in de Ere Orde van de Gele Ster.