Onze Wonnie Vaneer – Sabajo uit Suriname is heengegaan in Nederland – video & foto’s

Wonny sabajo Vaneer Suriname

Wederom een groot verlies voor de Surinaamse inheemse gemeenschap

Yvonne Vaneer, beter bekend als Wonnie Sabajo is plotseling overleden in Nederland. Lees het bijzondere bericht over deze fantastische strijder. Bekijk ook de vele gedeelde condoleances, foto’s en video’s. Zij gaat enorm gemist worden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel kracht en sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Moeders geven leven.
Moeders geven kracht.
Moeders geven liefde, die elke pijn verzacht.

Met deze lieve woorden, maken wij bekend dat van ons is heen gegaan, in Nederland op zondag 13 juni 2021.
Op de leeftijd van 67 jaar.
Mevr.

Yvonne Vaneer-Sabajo
Meer bekend als Wonny

Het platform ESAV wenst de familie van Yvonne Vaneer, beter bekend als Wonnie Sabajo, heel veel sterkte met het plotselinge overlijden van hun moeder, zus tante en oma. Ze schijft het volgende:

Wonnie was strijder voor de Inheemse moeders van de mamabong, die hun zonen en mannen op wrede manier hebben verloren tijdens de binnenlandse oorlog. Niemand wil zeggen wat er precies met hen gebeurd is. Wonnie heeft tot haar laatste dag gevochten voor het vinden van de stoffelijke resten van haar broer Pico Sabajo één van de slachtoffers van verdwijning en aanvoerder van de groep die vanuit Inheemse visie wilde vechten voor de grondgebieden van de Inheemsen.

Wonnie jou strijd zal nooit vergeten worden deze zal verder gedragen worden en is een motivatie om onze grondenrechten met meer moed en kracht op te eisen.
Namens de assemblee van leiders van het platform ESAV

Bekijk hieronder de gedeelde foto’s en video’s:
Geef het door aan belangstellenden zodat ze op de hoogte zijn.

Wonny sabajo Vaneer Suriname Wonny sabajo Vaneer Suriname Wonny sabajo Vaneer Suriname Wonny sabajo Vaneer Suriname Wonny sabajo Vaneer Suriname Wonny sabajo Vaneer Suriname Wonny sabajo Vaneer Suriname