Video’s – Het afscheid van onze geliefde Gigi in Paramaribo

De laatste reis die je moet maken in je leven. Weg van de mensen die echt om je geven.

Video ’s – Er is afscheid genomen van Geordano Arnhem. Hij was meer bekend als Gigi of Oranje. Hij kreeg ook een ORANJE getinte uitvaart. Bekijk de indrukwekkende video’s van het afscheid. Geef het door aan belangstellenden

Gigi, overleed plotseling op 18-jarige leeftijd. Zijn familie en vele vrienden blijven bedroefd en geschokt achter. Bekijk tevens de vele gedeelde foto’s en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Heer, ik kom tot U, nederig als uw dienstknecht, en ik dank U dat U mij behoedt voor problemen. Ik bid om uw bescherming over mijn gezondheid, mijn denken, mijn gezin, mijn financien, mijn emoties en mijn reputatie. Dank U dat ieder wapen dat tegen mij wordt gesmeed machteloos zal zijn. Dank U dat ik door U gerechtvaardigd ben in uw ogen. En dank U dat U mij zult beschermen tegen de laster en de veroordeling van andere mensen. Amen!

Overleden

Geordano Keanu Arnhem

Geboren 23 februari 2003
Overleden 26 mei 2021
Begraven 14 juni 2021
In de jeugdige leeftijd van 18 jaar

“Je leeft nu en over een paar uurtjes ben je er niet meer”
Oranje mennnn

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s. Scroll helemaal naar beneden om de video’s van de uitvaart te bekijken

Bekijk hier de nieuwe gedeelde foto’s en video’s

gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1 gigi Arnhem Paramaribo 1

Bekijk hier onder de video’s van de uitvaart:


Gaat de video niet open? Klik hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.


Gaat de video niet open? Klik hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken

Lees onderstaand bericht voor meer info, foto’s en video’s:

Het plotselinge verlies van de 18-jarige Gigi Arnhem uit Suriname – video & foto