Video – Een belangrijke boodschap van DRS ALBERGA in het Sranan Tongo

tandarts Alberga

Niet alleen oude en dikkere mensen worden ernstig ziek. Ook jonge mensen en mensen zonder onderliggend lijden liggen nu op de IC. Ook zij gaan dood. Dat hebben we te danken aan de nieuwe en ergere variant van corona die op dit moment in ons land heerst.

Een belangrijke boodschap om door te sturen naar een ieder!

Video – Het lijkt erop dat niet een ieder weet wat er eigenlijk aan de hand is in Suriname. DRS Sandro Alberga, die velen van ons kennen als Tandarts Albera, heeft een zeer uitgebreide video opgenomen. Hij vertelt in onze eigen, goed verstaanbare taal wat de situatie is waarin we ons nu bevinden. Luister aandachtig naar de video met al je huisgenoten en en geef het door aan anderen.

DRS. Alberga is goed op de hoogte van de situatie in ons land. Hij werkt namelijk vaker als vrijwilliger op de ICU afdeling waar meerdere corona patiënten behandeld worden. Helaas is het niet zo dat alleen oudere mensen en dikkere mensen ziek worden. Ook jongere mensen en mensen die geen enkele onderliggende klachten hebben kunnen ernstig ziek worden en zelfs overlijden. Dit hebben we te danken aan de ergere variant van het corona virus dat op dit moment heerst in ons land.

Luister aandachtig naar de zeer uitgebreide en goed verstaanbare video van Drs. Alberga. Geef het door aan een ieder zodat een ieder op de hoogte is van de dreigende situatie in ons land. Samen staan we sterk en samen kunnen we vechten tegen corona.

Nu je toch hier bent.
Bekijk ook onderstaande, interessante en nieuwe video’s van Communicatie Dienst Suriname. Deel het met anderen.

GROTE BEZENDING ASTRAZENECA VACCINS UIT NEDERLAND

INSTITUUT FIRSTLADY GEDENKT BEHOEFTIGEN GETROFFEN DOOR WATEROVERLAST

DAG 1: START LANDELIJKE VOEDSELPAKKETTEN DISTRIBUTIE ,GEBIED WESTEN, D.D. 12 JUNI 2021

DAG 2: START LANDELIJKE VOEDSELPAKKETTEN DISTRIBUTIE ,GEBIED WESTEN, D.D. 13 JUNI 2021