Onze liefste Farida Davids is er niet meer – foto’s video

Farida Davids Suriname

“A libi dja naf even nomo”

Farida Davids is overleden. Veel te jong en veel te vroeg moest ze de wereld verlaten. Ze laat velen diepbedroefd achter. Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en lees een prachtige memoriam. Wij van FamilieNieuws wensen haar familie, vrienden en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

Bernhard Aboloi schreef deze prachtige condoleance:

Te jong en te vroeg ben je heengegaan.
Paramaribo 14 juni 2021: Farida was in één woord de eenvoud zelf…hoeft als het aan haar lag niet eens op te vallen, een mens met grote toekomst plannen. Net als wijlen haar moeder Juliette Davids was ze ook een hardwerkende jongedame. Die naast haar studie ook nog ging werken om niet afhankelijk te hoeven zijn in haar bewegingsvrijheid.

Farida was een mens die zelf een vlieg geen kwaad deed, heel behulpzaam en altijd even vriendelijk. Haar familie was haar koninkrijk en heiligdom met wie ze ook heel nauw contact had. Rust zacht Farida, je hebt jou aardse missie volbracht helaas veel te jong…maar de opper-bouwmeester heeft anders beslist.

Familie vrienden en kennissen van Farida Davids gecondoleerd met haar heengaan en heel veel sterkte toegewenst 

Bekijk hier een gedeelde video en wat foto’s geef het door aanbelangstellenden:

Farida Davids Suriname Farida Davids Suriname

Farida Davids Suriname Farida Davids Suriname Farida Davids Suriname Farida Davids Suriname

Farida Davids Suriname Farida Davids Suriname Farida Davids Suriname Farida Davids Suriname