Video – ‘Ik heb mijn moeder niet eens begraven’. Rahied uit Suriname raakte besmet

Rahied Abdoel Suriname

Mijn moeder was mijn beste mattie. Hartverscheurend

Rahied, zijn broertje en moeder raakten besmet. Zijn moeder werd opgenomen in het AZP en hij werd samen met zijn broertje opgenomen in het Wanica ziekenhuis. Hij was ernstig ziek en kreeg zuurstof. Hij moest ook op zijn buik liggen.

Zijn broertje is heel snel hersteld, maar helaas heeft zijn moeder het niet gered. Hij heeft zijn moeder niet eens kunnen begraven. De Surinaamse kunstenaar Rahied Abdoel vertelt zijn verhaal aan de media. Hij wil de mensen bewust maken. Covid is geen grap!! Bekijk de video en gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de familie Abdoel veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

De bekende Surinaamse kunstenaar Rahied Abdoel raakte besmet met het coronavirus. Ook zijn jongere broer en zijn 65-jarige moeder raakten besmet. Zijn moeder heeft het helaas niet gehaald. Ze is overleden. Hij mocht even afscheid nemen maar heeft haar in feite nooit meer gezien.

Rahied Abdoel wil graag zijn verhaal delen met de Surinaamse gemeenschap. Hij doet tevens een ernstige oproep aan de gemeenschap om zichzelf maar ook anderen te beschermen tegen dit dodelijke virus.

Rahied vertelt dat het allemaal ongeveer rond 19 april 2021 is begonnen. Toen bracht hij zijn moeder naar de EHBO ze is toen direct opgenomen. Ze had niet de gebruikelijke covid-19 symptomen. Ze was iemand die al een tijdje struggelde met haar gezondheid.

Toen hij bij de EHBO was kreeg hij een telefoontje van BOG met de boodschap dat hij positief was getest. Hij was namelijk de dag ervoor samen met zijn broertje gaan swabben. Hij had griep verschijnselen en een beetje keelpijn. Waar had hij het opgelopen?

Luister naar de video met zijn verhaal. Hij is in gesprek met TBN primealert. Geef het door aan een ieder!

Rahied Abdoel moeder

Rahied Abdoel moeder