Ouders 19-jarige Viëro Sadiroon nemen besluit na dood van hun geliefde – video’s

viero Sadiroon

Ze waren met zijn vieren en nu zijn ze met zijn drietjes

Vader Rocky Sadiroon, moeder Nancy en zus Sharifa hebben hun 19-jarige zoon verloren aan de gevreesde ziekte covid-19. Ze willen dat niemand moet meemaken wat zij hebben meegemaakt! Ze hebben een video opgenomen om de gemeenschap de waarheid te vertellen omtrent de dood van hun zoon. Er circuleren namelijk wat FAKE NEWS berichten. Ze hebben tevens een besluit genomen om zichzelf en anderen te beschermen. Hun zoon was NIET gevaccineerd, maar zij hebben als gezin de stap genomen om zich wel te laten vaccineren.

Bekijk de video’s en bekijk tevens een memoriam aan hun zoon afkomstig van zijn diepbedroefde collega’s van Choi’s Supermarkt Suriname.

Sterkte iedereen, het komt gelukkig niet vaak voor maar, ook jonge gezonde mensen kunnen aan dit virus doodgaan. Wij van FamilieNieuws roepen niemand op om zich te vaccineren. Men is vrij om zelf een besluit te nemen, maar we vragen u wel om voorzichtig te zijn. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw omgeving. Vergeet daarom de MOHANA regels niet!

spuitje Suriname
Vandaag kunt u zich laten vaccineren te Mariënburg. Geef het door aan de geïnteresseerden.

Er doen veel geruchten de ronde omtrent de dood van de 19-jarige Viëro Sadiroon. Zijn ouders en zus voelen zich genoodzaakt om de waarheid te delen. Bekijk onderstaande video en luister naar wat ze zeggen:


Klik hier om de video rechtstreeks via Youtube te bekijken

De geruchten ontstonden nadat Bishop Steve Meye een statement maakte die circuleerde op social media. De Bishop heeft zijn woorden teruggetrokken en hij heeft tevens zijn excuses aangeboden aan de familie Sadiroon en de totale gemeenschap van Suriname. Kijkt u maar naar de video van De Nieuwe Politiek:

Het ging om onderstaand FAKE NEWS bericht:

Rocky en Nancy, de ouders van de overleden Viëro Sadiroon hebben samen met zus Sharifa Sadiroon gisteren hun eerste vaccinatie prikje genomen, in het Politie Opleidings Centrum. Dit, ter nagedachtenis van hun zoon en broertje voor wie de mogelijkheid tot vaccineren te laat kwam. Hij overleed op 6 juni 2021, op 19-jarige leeftijd, in de intensive care, aan de gevolgen van Covid-19.

Klik hier om de video rechtstreeks via Youtube te bekijken

Condoleance van zijn collega’s:
Door veel ongeloof overwelmd, hebben we gehoord dat onze collega Viëro Sadiroon is overleden. Na een ziekbed van enkele weken is hij helaas in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een Covid-19 besmetting. Dit was zeer confronterend om te horen dat ook een jong persoon van 19 jaar zonder risico factoren aan deze nare ziekte kan overlijden. Helaas was de mogelijkheid om zich te beschermen door een vaccinatie voor hem te laat gekomen.
We wensen zijn ouders, geliefde, familie, vrienden en collega’s veel sterke met het verwerken van dit verlies. We hopen dat ze dat in alle rust kunnen doen. Viëro, we missen je, vooral je vrolijkheid in ons team.

IN LOVING MEMORY OF VIERO SADIROON (BUDDY) 11/8/2001-6/6/2021 NAMENS INVENTORY TEAM CHOI’s DC

Klik hier of op onderstaande link om het overlijdensbericht van Viëro Sadiroon te bekijken en bekijk tevens de video’s van de uitvaart en de vele gedeelde foto’s:

We hebben onze Viëro Sadiroon veel te jong verloren – video’s foto’s