Mij zoontje Jayden Oedjaghir is er niet meer – foto’s en video

jayden Oedjaghir Paramaribo

Een moeders grootste nachtmerrie. We zijn allemaal gebroken.

Een hartverscheurend bericht van overlijden. De 3-jarige Jayden is overleden. Zijn mama is er kapot van. Bekijk het bericht om haar condoleances te lezen en bekijk de gegevens omtrent de uitvaart. Bekijk ook de gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen mama Vana en alle overige zeer diep bedroefden veel kracht en sterkte toe. Helpen jullie mee met de condoleances voor mama?

FOREVER IN OUR HEART
FOREVER OUR BUNDLE OF JOY
FOREVER OUR BOSS BABY

JAYDEN KYMANI SAIF OEDJAGHIR

Is er niet meer

Waar ik facebook elke dag moet open maken en zien hoe anderen hun geliefde verliezen is dit mij  weer overkomen. Je wou nog mochi hebben papie en we hebben ze besteld voor je en nu laat je mama, kakang, oma, opa en noona. Waarom papie, waarom papie?
Dit was laatste foto met mama. Nee tog babyy. 

jayden Oedjaghir Paramaribo
😭FLY HIGH BABY❤

Bekijk de gedeelde foto’s video’s en condoleances.  Scroll helemaal naar beneden en bekijk de gegevens omtrent de uitvaart. De uitvaart is zaterdag 12 juni 2021. Geef het door aan belangstellenden:

Zo een uur was je samen wakker met mama. Eerste ding wat je als eerst vroeg was: Mama ga je werken en ik zei jaa tog papie en jij was zo van oke je moet niet snoep kopen hoor mama maar candy.  Als ik Nog een laatste Dag mama Love you mama tot in de morning kon horen I would be Happy Right now. Is zwaaar we zagen dit helemaal niet aankomen. Fly High baby boy. You will always be Our Boss Baby. Always Be Our Bundle Of joy

jayden Oedjaghir Paramaribo jayden Oedjaghir Paramaribo jayden Oedjaghir Paramaribo jayden Oedjaghir Paramaribo

jayden Oedjaghir Paramaribo