We nemen MORGEN afscheid van onze Audi Zeegelaar in Paramaribo – video’s

Audi Zeegelaar Suriname

Op jonge leeftijd timmerde hij al hard aan de weg. Hij maakte kunstgebitten en gouden tanden tot aan huis. Maar helaas onze flexy, modoboy en porfisi is er niet meer. Dat doet pijn.

Audi Zeegelaar is overleden. De directeur van Dental Mobile was pas 28 jaartjes jong. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en video’s voor meer informatie. De gegevens omtrent de uitvaart zijn bekend. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de vele diepbedroefde families en nabestaanden heel veel kracht toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Met veel pijn in onze harten maakt de familie Zeegelaar bekend dat de Directeur van Dental Mobile, Audi Zeegelaar, op de zeer jonge leeftijd van 28 jaar om het leven is gekomen.
Hij maakte kunstgebitten en goudentanden tot aan huis.

Uitvaart

Hij zal op vrijdag 11 juni 2021 ten grave worden gedragen. Te Gods Wijngaarde Begraafplaats aan de Leysweg te Paramaribo.

Begrafenislezing zal om 13.00u worden gehouden in het PWB gebouw aan de v/t Hogerhuysstraat nr 146. Daarna zal er gelegenheid zijn om te condoleren om 13.35u.

Gelieve de COVID-19 protocollen in acht te nemen.

We zullen onze flexy oom, modoboy en porfisi nooit vergeten.

Namens de diep bedroefde families:
Zeegelaar
Raavenberg
Elioth
Roethof
Jabini
Cairo
Grant
Udenhout
Pinas
Baneti
Bredde
Poina

Audi Zeegelaar Suriname
Audi Zeegelaar Suriname
Audi Zeegelaar Suriname
Audi Zeegelaar Suriname
Audi Zeegelaar Suriname
Audi Zeegelaar Suriname