Video – SLM vliegtuig maakt voorzorgslanding in Guyana – problemen met het toestel

SLM vliegtuig Paramaribo

Oops, dat was vast wel even schrikken voor de passagiers die op weg waren naar Paramaribo.

Maar het ging gelukkig goed. Een SLM vliegtuig heeft een voorzorgslanding in Guyana gemaakt. Het vliegtuig raakte in problemen. Luister naar SLM directeur Paul de Haan in de video. Geef het door aan belangstellenden.

SLM vliegtuig maakte voorzorgslanding in Guyana. Directeur benadrukt dat het geen noodlanding was, maar een voorzorgslanding.

Een vliegtuig van de SLM heeft eergister problemen gehad; de vleugelcomponenten die moeten bijdrage tot een tragere landing, zorgden voor problemen. Hierdoor werd een voorzorg – landing gemaakt in Guyana.

Directeur van de SLM Paul de Haan, zegt dat alles binnen de veiligheidslimieten heeft plaatsgevonden. De passagiers worden overgevlogen met een charter, terwijl de technici op locatie zijn om het probleem op te lossen. Luister naar de video hierover. De directeur was in gesprek mat radio ABC.

Nu je toch hier ben: Deze week was ook de HERDENKING van 32 JAAR SLM VLIEGRAMP. Bekijk de video van TBN PRIME ALERT van 07 JUNI 2021 daarover:

Video – Quincy Dors overleefde de SLM vliegramp van 32 jaar geleden ~ Paramaribo – video’s & foto’s