Video’s – Verwarde besmette man dood aangetroffen nabij Wanica ziekenhuis

FamilieNieuws, kunnen jullie deze video’s aub delen? Zodat men ziet wat ons is overkomen
Lieve mensen let op!! de volgende video’s kunnen zeer emotioneel overkomen. De familieleden hebben ons gevraagd om het te delen. Hun John is vanmorgen dood aangetroffen in een grasveld bij het Wanica Ziekenhuis te Suriname. Hij was besmet. De familie is niet te spreken over de behandeling. Bekijk de gedeelde live video’s. Sterkte familie

De familieleden zijn boos en verontwaardig dat dit hen is overkomen. Het Regionaal Wanica ziekenhuis heeft nog niet op de kwestie gereageerd.  Bekijkt u onderstaande gedeelde video.

John werd opgenomen in het ziekenhuis omdat hij ziek was en positief getest is op het coronavirus. Gister avond werd de familie gebeld met de mededeling dat hij verward was en weggelopen was. Zojuist is hij dood aangetroffen in het ‘moeras’ naast het ziekenhuis. De familie eist antwoorden.