Live video uitvaart van onze lieve Jenny Toenae in Suriname

jenny Toenae Suriname

Een prachtige trotse en jonge Inheemse vrouw is heengegaan

Live video – Zojuist is er in Suriname afscheid genomen van de lieve Jenny Toenae. Bij velen bekend als FRISSE Jenelsa. Een indrukwekkende traditionele uitvaart. U kunt de video daarvan hier bekijken. Lees ook de prachtige condoleance over haar. Geef het door aan belangstellenden. Let op: De beelden kunnen emotioneel overkomen. Wij van FamilieNieuws wensen haar gezin, familieleden en vele vrienden veel kracht toe.

Omdat God zo barmhartig is, omdat de liefde die Hij voor ons heeft opgevat zo groot is, heeft Hij ons, die dood waren door onze zonden, samen met Christus levend gemaakt. Ook u bent nu door Zijn Genade Gered!!

Overleden

Jenny Haidy Toenae

SJIEMA EPANA SURINAME schreef de volgende condoleance;  Opnieuw een grote fan kwijt.

Haar naam is Jenny Toenae. Bij velen bekend als FRISSE JENNY. Een trotse jonge Inheemse vrouw. Vaak aanwezig bij Inheemse activiteiten en ook te zien in Inheemse videoclips vooral voor Redi Doti Woyupore. En ja een trouwe fan van SES was ze echt, want ze belde vaak naar de studio, samen met haar zussen noemden ze elkaar de PALOELOE STARS. Ze heeft ook meegelopen aan de bekende wandelmars AVD toen met de groep PIJORE WOYUPORE. Ze hield ontzettend veel van dansen, ze was een van de grote sterren in de groep PIJORE WOYUPORE. zelfs op sport gebied deed ze mee zoals slagbal toen ze kampioen werd met de groep tijdens de 1e Inheemse vrouwen slagbal competitie georganiseerd door Karwa Promotion.

Ze was geliefd bij velen. Ze Was een moeder, grote zus , tante, nicht en vriendin voor velen.
Rust zacht Frisse Jenn
Namens SES condoleren wij de Familie ihb haar kinderen , kennissen en vrienden.
Heel veel sterkte aan jullie

Een lieve en voorbeeldige persoon is heengegaan. R.I.P

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s. Scroll helemaal naar beneden om de live video van de uitvaart te bekijken

jenny Toenae Suriname jenny Toenae Suriname jenny Toenae Suriname jenny Toenae Suriname jenny Toenae Suriname

Bekijk hier de video van de uitvaart:


Gaat de video niet open? Klik dan hier en bekijk hem rechtstreeks via Youtube.