28-jarige Quincy laat leven in verkeer – politie Suriname

Er bleef bijna niets over van de auto

Een zeer droevig bericht. Helaas is er weer een jong leven verloren gegaan in het verkeer. De 28-jarige Quincy is omgekomen na een aanrijding in Suriname. Zijn auto vloog vermoedelijk meerdere keren over de kop. Bekijk het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Politie Suriname scheef het volgende: Autobestuurder overleden bij aanrijding te Moengo.

De 28-jarige autobestuurder Quincy Sengpai (Sempai redactie) is op maandagmiddag 7 juni na een aanrijding op de Oost- West verbinding ter hoogte van Perica komen te overlijden. De politie van het bureau Moengo kreeg de melding van een aanrijding met dodelijke afloop op voormelde locatie. Bij aankomst op de plek werd Quincy die geen levensteken meer vertoonde langs de weg aangetroffen. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat Quincy kort voor de aanrijding over de Oost-West verbinding reed, komende vanuit de richting van Moengo en gaande in de richting van Commewijne. In tegenovergestelde richting reed de autobestuurder Pinochette G. (28) met de twee vrouwelijke mede- inzittenden Tawana G. (32) en Elia L. (46). Ter hoogte van Perica, kwam de bestuurder Quincy door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing tussen beide voertuigen.

Het voertuig van Quincy sloeg vermoedelijk ettelijke malen over de kop en belandde in de langs de weg lopende trens. De zwaargewonde bestuurder Quincy werd door omstanders uit het voertuig gehaald en langs de weg geplaatst.

De bestuurder van het ander voertuig Pinochette en de mede inzittende Tawana werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De andere mede inzittende Elia L. heeft een
verwonding aan haar voorhoofd opgelopen en werd voor medische hulp per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Franse kant.

Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd en zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen. De overleden bestuurder Quincy was wel in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs. Het rijbewijs van Pinochette is nog niet achterhaald door de politie. Het ontzielde lichaam van Quincy is na overleg met het Openbaar Ministerie door
de politie ter obductie in beslag genomen.

sempai politie Suriname
Dit bleef over van zijn auto. Foto’s binnengekomen via app