Video’s – Parlementariërs besmet!

DNA vergadering Suriname

Het coronavirus komt steeds dichterbij. Inmiddels kent bijna iedereen wel iemand die de ziekte heeft (gehad) en steeds vaker horen we dat mensen overlijden. Dagelijks raken honderden mensen besmet.

Ook een aantal parlementariërs zijn besmet geraakt. Gelukkig worden er nu snel testen uitgevoerd, voordat de vergadering begint. Bekijk de video erover en luister naar parlementsvoorzitter Marinus Bee. P.s. Kijk meteen naar de LIVE-video van de DNA vergadering van vandaag. Deze is nu nog gaande. Geef het door aan belangstellenden. Be safe lieve mensen.

Zeker 3 parlementariërs besmet met covid-19. De huishoudelijke vergadering die vandaag voor 9:00u gepland was, is later begonnen omdat het BOG later is aangevangen met het swabben van parlementariërs. Er worden nu snel testen uitgevoerd voor de DNA-vergaderingen om vast te stellen wie covid-vrij is.

De resultaten zijn binnen 20 minuut binnen. Dit zegt parlementsvoorzitter Marinus Bee. Onlangs is bekend geworden dat drie parlementariërs positief getest zijn op het virus.

Bekijk hier de video van ABC online erover. Geef het door aan belangstellenden:

Bekijk hier ook de live video van de DNA vergadering van vandaag: