Moeder en zoon Kavish Lala zijn er niet meer – Crematie verschoven – foto’s

Moeder en zoon hebben het beiden niet gered. 2 dierbaren tegelijkertijd kwijt. Hoe verwerkt je dat?

Ongelofelijk maar waar: Zoveel doden – Jong en oud. Vandaag zou de crematie plaatsvinden van de 32-jarige Kavish Lala. Maar het gezin moet binnen een paar dagen wederom een groot verlies verwerken: Zijn mama is namelijk ook overleden. De crematie is daarom uitgesteld. Geef het bericht door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. We wensen Vikash, Ajay en  Arvind Lala, Saskia Sastroredjode en alle overige familieleden en vrienden heel veel kracht met dit zware verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Zoveel doden – Jong en oud

Een triest bericht van overlijden. De 32-jarige Kavish Rajeev Lala uit Suriname is op vrijdag 4 juni 2021 overleden en zijn moeder is gisteren maandag 7 juni 2021 ook overleden

Kavish was Manager of legacy verzekeringen en betaalgemak te Kwatta Paramaribo. Zijn crematie zou vandaag 6 juni 2021 plaatsvinden, maar die wordt vanwege het overlijden van zijn moeder uitgesteld. Bekijk onderstaande bekendmaking van de familie.

Bericht van de familie: Hierbij willen we namens de famillie doorgeven dat de crematie van onze dierbare Kavish, dat gepland was voor VANDAAG, dinsdag 08 Juni 2021, is verschoven naar een nog aan te geven datum… Wij danken een ieder voor elk troostwoord en ondersteuning in deze donkere dagen.

Dus: Crematie + live streaming van Kavish Lala, gaat niet meer door op dinsdag 8 juni 2021. Dit bericht maak ik bekend namens z’n wederhelft Saskia Sastroredjo en Familie Lala. Meer informatie omtrent de crematie volgt nog.

ALSTUBLIEFT SHAREN ZODAT MEN OP DE HOOGTE IS VAN DEZE WIJZIGING

R.I.P

Kavish en Mama 

Sterkte Vikash, Ajay en Arvind Lala, Saskia Sastroredjo en de overige families, vrienden, collega’s en nabestaanden. 

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Wat een verdriet:

Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama

Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama

Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama

Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama Kavish lala Mama