Foto’s Corona besmette ontsnapte gevangenen – Politie Suriname

Foto’s van drie ontvluchte arrestanten die besmet zijn met het Covid-19 virus. Opgelet: Deze ontsnapte gevangenen zijn gevaarlijk. Deel het met iedereen. bekijk het officiële bericht van  politie Suriname
Informatie met betrekking tot deze 3 arrestanten wiens foto is gepubliceerd, mag worden doorgespeeld aan de politie van de dichtstbijzijnde politiebureaus of het Command Center van de politie via het nummer 115.
Vanwege het gevaar voor de volksgezondheid is bij hoge mate van uitzondering besloten om de gezichtsfoto’s van de arrestanten in kwestie te delen met de Surinaamse Gemeenschap.
Van de overige twee arrestanten Amerilo Kerdijk en Aswin Roeplal die ook covid-
19 positief zijn, zullen de foto’s op een later te bepalen datum en tijdstip worden gepubliceerd.

Politie Suriname schreef eerder: Dertien (13) arrestanten ontvlucht vanuit het cellenhuis van het Bureau Centrum (voor heen Keizerstraat) Een van hen is reeds aangehouden

Dertien arrestanten zijn op maandagmorgen 07 juni ontvlucht vanuit het cellenhuis van het politie Bureau Centrum. Inmiddels is een van de ontvluchte arrestanten weer aangehouden. Van de 12 resterende arrestanten zijn 6 Covid-19 positief getest.

Deze besmette arrestanten zijn: Niquel Jonel, Amerilo Kerdijk, Servan Read, Aswin Roeplal, Ronald Soke en Raimundo Vina de Souza.

De overige ontvluchte arrestanten zijn: Fabio D., Jonaton K., Navendra N, Brian P, Delton S en Arsenio V.

Informatie over deze op de vlucht zijnde arrestanten mag doorgespeeld worden aan het dichtstbijzijnde politiebureau of aan het Command Center van de politie via het nummer 115. De politie rekent op uw medewerking.