Surinaamse moeder met 7 kleine kinderen gaat flink de fout in

Surinaams kind

Je eigen kind brandwonden verzorgen? Dat doe je toch niet?

Een moeder uit Suriname heeft haar dochtertje op wrede wijze bezeerd. Ze heeft opzettelijk een hete deksel van een pot op haar achterwerk gedrukt. Het meisje raakte zwaar gewond. Moeder verklaart dat ze alleenstaand is en voor 7 kinderen moet zorgen. Dat is een zware taak. Misschien kunnen de vader(s) ook een beetje helpen? Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder.

Vorig jaar heeft een alleenstaande moeder van maar liefst 7 minderjarige kinderen haar dochtertje zwaar mishandeld. Dat Schreef Times Suriname eerder deze week. Ze heeft een hete deksel van een pot gedrukt op het achterwerk van het meisje. Ze liep zwaar lichamelijk letsel op.

Willy, de alleenstaande moeder, was aangehouden maar is deze week weer in vrijheid gesteld. Ze werd bijgestaan door advocaat Maureen Nibte. De moeder verklaarde dat ze alleenstaand is en dus in haar eentje moet zorgen voor 7 kleine kinderen.

Vermoedelijk is het haar allemaal te veel geworden. 7 kinderen in de leeftijd van 1 tot 13 jaar. Dat is een enorme taak. Gelukkig is de baby van 1 jaar is door de vader opgehaald die is nu bij oma. Zal dat genoeg zijn voor de moeder. Misschien kunnen de andere kinderen ook (even) naar hun vader(s) gaan?