Live video – Het afscheid onze Rupesh Sheonath in Suriname

Rupesh Sheonath Suriname

Triest: Rupesh Sheonath is er niet meer.

Hij overleed veel te vroeg in de leeftijd van 39 jaar. Op dit moment is de crematie in Suriname. Special voor de vrienden en familieleden in Nederland en Suriname, die er graag bij wilden zijn, is er een live stream, u kunt het hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie, vrienden en alle overige nabestaanden veel sterkte met dit veel te jonge verlies. Wil je ook je medeleven achter laten? Dat kan

Overleden

Rupesh Sheonath

Geboren 2 september 1981
Overleden 30 mei 2021
In de jonge leeftijd van 39 jaar.

De crematie is VANDAAG, 4 juni 2021 te crematieoord Uitkijk in Suriname. Scroll helemaal naar beneden om de live video van de crematie te bekijken. Deze is nu nog gaande. Geef het door aan belangstellenden.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s.

Rupesh Sheonath Suriname Rupesh Sheonath Suriname Rupesh Sheonath Suriname

Rupesh Sheonath Suriname Rupesh Sheonath Suriname Rupesh Sheonath Suriname Rupesh Sheonath Suriname

Bekijk hier de video van de uitvaart:

Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken