Mijn lieve schoonmoeder Joan Esajas is niet meer in ons midden – foto’s

joan esajas coronie

Coronie rouwt om het heengaan van Joan Esajas.

Hierbij maakt Siomara Heijns mede namens Sergio Bouterse, alle kleinkinderen en de overige familieleden bekend dat haar schoonmoeder Joan Esajas te vroeg uit hun midden is. Ze was werkzaam op het ministerie van sport en jeugdzaken. Bekijk het bericht voor meer informatie, foto’s en lees de prachtige memoriam. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

Bernhard Aboloi schreef deze prachtige condoleance:

Coronie rouwt om het heengaan van Joan Esajas.
Het was een soort Breaking news…het nieuws van haar heengaan…dit had niemand zien aankomen.
Joan was het symbool van gezelligheid en eerlijkheid…iemand met een vlijmscherpe tong die zonder omweg jou de dingen zegt precies hoe ze zijn. Een trotse coroniaanse vrouw die heel veel om haar district gaf. Joan was een vooruitstrevende vrouw die vaker haar kas-monie organiseerde en ervoor zorgde dat iedereen werd uitbetaald.
Joan heeft tot haar pensioen gewerkt op het ministerie van sport en jeugdzaken afd. Sport-zaken waar zij de brug vormde tussen jong en oud. In de gemeenschap genoot ze heel veel respect vanwege haar openheid behulpzaamheid en vriendelijkheid. Familie vrienden en kennissen gecondoleerd met het heengaan van Joan Esajas…sterkte…rust zacht!!!

~~

Met veel verdriet maken we bekend dat is overleden op donderdag 27 mei 2021, mijn moeder, schoonmoeder, oma en tante

Joan Esajas

Geboren 17 juni 1959 te Coronie
Overleden 27 mei 2021 in de leeftijd van 61 jaar

Uitvaart

Op dinsdag 8 juni 2021 is er een singi bakana vqn 2 uur tot 5 uur in de na middag

Op woensdag 9 juni 2021 zal de begrafenis plaatsvinden vanaf 3 uur te Coronie Burnside

Namens de diepbedroefde
Sergio Bouterse & Siomara Heijns
Alle kleinkinderen
&
Namens alle overige familieleden

joan esajas coronie joan esajas coronie joan esajas coronie joan esajas coronie