Video – Help! Mijn huis is helemaal onder water – 1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname

Er was een grote slang in hun huis! Dit is echt triest.

Video – Velen in ons land hebben last van wateroverlast, maar wat deze familie nu meemaakt is wel echt heel erg! Bekijk de video van 1 voor 12 Suriname. Loop mee naar binnen. Het is hartverscheurend om te zien hoe deze mensen moeten leven. Hun huis is helemaal onder water. Hoe veilig is het eigenlijk? Wat nu? Geef het bericht door aan anderen. Zodat mensen ook het goede werk van Stichting 1 voor 12 Suriname kunnen zien. Ze doen veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen.

Meneer Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname is een kijkje gaan nemen in het huis van mevrouw NiermalaDebie Paltoe. Triest om te zien dat hun hele woning onder water staat. En niet maar een paar centimeter. Heel veel meer. En het water stroomt niet weg. Sinds 22 april is hun woning onder water.

Een zoon heeft aangegeven dat er een grote slang in het huis was. De mensen hebben niets te eten niets te drinken. Meneer Vismale belooft de familie te ondersteunen met wat dringende zaken.

Mevrouw zelf is ook niet goed te been. Ze heeft onlangs haar been gebroken. En ze heeft een versleten knie. Niet mooi om te zien. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kunnen we de stichting helpen ondersteunen. Ze werken ontzettend hard om een ieder bij te staan. Samen staan we sterk

Scroll naar beneden om meer video’s te bekijken

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06