Video – De dringende operatie van mijn moeder – 1 voor 12 Suriname

moeder 1 voor 12 Suriname

Het was een kwestie van leven en dood.

Mevrouw Mowlabaks moest dringend geopereerd worden, maar dat geld moest ze meteen ophoesten. Haar dochter heeft de media ingeschakeld. Bekijk de video van Stichting 1 voor 12 Suriname en luister naar de dringende oproep aan de gemeenschap. Was mevrouw verzekerd? Jawel, maar de verzekering dekt slechts een klein deel van de operatie. 1 voor 12 staat garant omdat het een kwestie is van leven en dood, maar de stichting vraagt de gemeenschap om hulp. Ze kunnen het namelijk niet alleen. Bekijk de video en geef het door aan een ieder!

Mevrouw Mowlabaks deed 1 voor 12 Suriname aan met het verzoek haar financieel bij te staan met de kosten van een dringende operatie voor haar moeder. Ze is naarstig opzoek naar financiële middelen. De arts is onlangs tot de ontdekking gekomen dat de aders van haar moeders been zijn geen vernauwen. Een medische ingreep is noodzakelijk. De totale kosten, van de zogeheten Bypass, zijn beraamd op meer dan SRD 31 duizend. Een heel klein deel daarvan wordt wel door de verzekering gedekt.

Luister naar onderstaande video. 1 voor 12 is Suriname is in geprek met dochter Mowlabaks. De familie kan de last niet dragen. Ze doen hun best en hebben gelukkig zelf al een flink deel bij elkaar gekregen, maar de medici wil het totale bedrag in 1 keer ontvangen en dat kan de familie niet ophoesten.

De familie is naar de media gestapt om hulp te vragen aan de gemeenschap want het ziekenhuis moet betaald worden. Gelukkig is het gelukt om mama direct te opereren, Stichting 1 voor 12 staat garant en moeder ligt op het moment van de opname al op de OK.

Bekijk hier de video en geef het door aan anderen, wellicht willen ze ook bijdragen. Alle beetjes helpen namelijk.

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06