We zijn onze collega Hendrik Tordjo vandaag verloren

Vandaag is Hendrik Tordjo overleden. Precies 3 dagen voor zijn pensioen.

Dat hebben zijn collega’s van het Secretariaat Nationale Unesco Cie. MinOW&C. zojuist bekend gemaakt. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen al zijn collega’s en familieleden, in het bijzonder zonen Estasio en Stefano en zijn vrouw Elise Karijokromo, heel veel sterkte toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Een mens is van ons weggevaren
en aangekomen aan de overkant.

De herinnering is als zaad in de aarde:
gezaaid op de bodem van onze ziel
om er vruchtbaar te worden

Onze collega

Hendrik Tordjo

is niet meer.

Diep geschokt maken wij het overlijden bekend van onze collega Hendrik Tordjo. Na 35 dienstjaren zou hij ingaande 1 juni 2021 gaan genieten van een welverdiend pensioen. Wij verliezen in hem een fijne collega en wensen de familie heel veel sterkte toe.

Hendrik Tordjo Suriname Hendrik Tordjo Suriname