Buitenlander laat liefje in Suriname opsluiten – politie Suriname zoekt benadeelden

buitenlander politie Suriname

Hierbij een officieel bericht van politie Suriname. De 27-jarige Evelien heeft haar vriendje uit het buitenland voor de gek gehouden. Ze heeft heel veel geld en spullen van hem gepikt.

Hij heeft haar laten opsluiten door de politie. Er zijn meerdere benadeelden. De kans bestaat dat Evelien nog meer mensen heeft benadeeld. Lees het bericht om te weten wat ze heeft gedaan. Geef het door aan anderen zodat ze zich kunnen melden bij de politie. Jammer hoor, wie kun je eigenlijk nog vertrouwen als je je geliefde niet eens kunt vertrouwen?

Politie Suriname schreef het volgende: 27-jarige vrouw ter zake verduistering en oplichting opgesloten. De 27-jarige verdachte Evelien T. werd op dinsdag 11 mei na verkregen informatie door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden op haar schuiladres.

De jonge vrouw die sedert het jaar 2019 een liefdesrelatie had met een buitenlander, moest tijdens zijn afwezigheid in Suriname zaken voor hem afhandelen. Van enkele appartementen, moest Evelien de gelden van de huurders ontvangen en deze storten op de rekening van de aangever.

De ex vriend verklaarde aan de politie dat bij terugkeer hij de rekeningen naging en er achter kwam dat Evelien helemaal geen gelden had gestort. Daarnaast heeft ze dozen die de man had opgestuurd met onder andere elektrische apparaten en toiletartikelen verkocht. Al deze gelden heeft Evelien ten eigen bate gebruikt. Volgens verklaring van een twee benadeelde had Evelien onder valse voorwendselen 1250 Euro geleend, die zij nooit terug heeft betaald.

Een derde benadeelde kwam ook in beeld en deed aangifte ter zake oplichting tegen Evelien. Deze zaak wordt onderzocht door de politie. De verdachte werd na overleg met het Openbaar Ministerie achter door de politie in verzekering gesteld. De politie van het bureau Uitvlugt roept eventuele benadeelden op zich te wenden naar het politiebureau voor het doen van aangifte. U kunt ook bellen op de telefoonnummers 498045 of 464444.