Ik weet zeker dat de buurman mijn vader is – mijn verhaal

mijn verhaal vader Nederland Suriname buurman

Als de buurman mijn vader is dan heeft mijn moeder uitgelopen voor mijn vader

Lori heeft een wrede jeugd gehad zij was de enige die door haar vader is gebruikt. Haar vader had duidelijk een hekel aan haar en nu begint ze te begrijpen waarom. Vermoedelijk omdat ze niet zijn kind is. Lees het trieste verhaal van Lori. Ze heeft dringend jullie hulp nodig. Ze is pas 18 jaartjes jong. Helpen jullie haar? Geef het door aan anderen. En nog iets: Is het te laat om zo een vader aan te geven bij de politie? P.s. Wist je dat je zelf thuis een DNA test kunt doen? Kijk maar snel.

Hallo FamilieNieuws,

Ik zit echt met iets. Ik van Lori. Ik ben net 18 jaar geworden en mijn leven lang heb ik me een buiten beentje gevoeld. Mijn moeder is nu gescheiden van mijn vader en van alle 5 dochters ben ik de enige die hij heeft gebruikt. Hij kwam in de avonduren bij mij in bed liggen en raakte me aan. Ja, in mijn broek. Hij is gelukkig nooit verder gegaan, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik moest vooral naar hem kijken en hem ook aanraken. Ik besef nu pas echt hoe erg het was. Het begon zo rond mijn 4de jaar denk ik en het stopte toen mijn moeder hem eindelijk het huis uitzette. Ze was met hem getrouwd en is nu gescheiden.

P.s. Wil je zelf een DNA test doen? De kun je gewoon kopen bij BOL.com Nederland. Scroll helemaal naar bedeneden voor meer informatie.

Ik ben de 1 na oudste. Alle kinderen van mijn moeder zijn van mijn vader. Maar eerlijk gezegd weet ik dat niet zeker. Sinds een jaartje ben ik erachter gekomen dat ik vermoedelijk het kind van de buurman ben. Ik ben heel anders dan de andere kinderen. Dus altijd al dacht ik dat ik een andere vader had. Ik hoopte het. Maar ook vanwege het feit dat mijn vader me deze dingen aandeed. En ik wist dat hij niet naar mijn andere zusjes ging. Hij moest echt mij alleen hebben en mijn moeder moest het altijd speciaal voor mij opnemen omdat mijn vader me behandelde als een slaafje.

Ik moest altijd alles doen. Alles. Terwijl die anderen niets hoefde te doen. En vooral als mijn moeder er niet was. Ik weet dat ze vaker ruzie om mij hadden. Waarom steeds om mij? Ik ben echt opgegroeid met het gevoel dat mijn vader niet van mij hield. Maar de liefde van mij moeder maakte weer veel goed. Ze hield veel van me. Ik heb haar wel nooit verteld wat mijn vader heeft gedaan met me. Ik zal het ook nooit vertellen. Ik ben bang dat ze het me allemaal kwalijk gaan nemen. Mijn andere zussen houden veel van hem. Tot nu toe.

Kijk hij is al 6 jaar uit huis, maar die andere kinderen ziet hij wel. Hij heeft een andere vrouw en andere kinderen. Mijn zussen gaan gewoon daar thuis. Ik ben nooit daar geweest. En ik wil ook niet. Dat nemen ze me al kwalijk, laat staan als ik ze vertel wat er echt is gebeurd. Misschien als ze deze brief lezen gaan ze het snappen.

Ja, over mijn buurman. Mijn buurmeisje. Ze is mijn leeftijd. We zijn echt opgegroeid als zussen. Mensen vroegen ons ook altijd of we zussen waren. We zaten bij elkaar in de klas. Op school speelden we altijd samen maar thuis nooit. Ze mocht niet bij ons komen van haar moeder. Ze zei me ook gewoon. Mijn moeder wil niet dat ik bij jou thuis ga. Ik vond het gewoon. Ik was het gewend. We speelden dan gewoon op school. Of stiekem op straat.

Ik heb nooit iets ervan gemaakt. Zij is later naar Nederland verhuisd maar tot nu toe hebben we contact op de app. Ze was voor de corona hier en we hebben veel leuke dingen gedaan. Samen buiten de stad enzo. Haar moeder en vader wonen ook in Nederland dus niemand die kon zeggen dat we niet met elkaar om mochten gaan. Wel wilde mijn moeder niet dat ze bij ons thuis kwam. Toen pas begon ik het een beetje vreemd te vinden

Ik heb meerdere vriendinnen waarom wil mijn moeder juist dat zij niet thuis bij ons kwam? Oja, toen ze kwam heeft haar vader een pakket gestuurd. Speciaal voor mij. Heel leuk natuurlijk maar ik vond het wel vreemd. Waarom zo een groot en uitgebreid pakket. En toen mijn moeder het zag, maakte ze ook een tjoerie. Vreemd toch?

We zijn met een aantal mensen buiten de stad geweest, en weer net als vroeger vroegen mensen ons of we tweeling waren. We moesten beiden erom lachen. Maar nu sinds een paar maanden zijn veel dingen me duidelijk geworden. Ik denk veel na over mijn vader en de dingen die hij me heeft aangedaan en ik heb heel goed contact met mijn vriendin. Zij vermoed denk ik helemaal niets hoor. Maar hoe meer ik naar haar kijk en naar haar vader (Ik zie veel op Facebook) krijg ik het gevoel dat ik eigenlijk bij hun hoor. Dus dat ik 1 van hun ben.

Soms, weet ik niet of het echt zo is of dat ik het gewoon zou willen, want mijn vader is echt een hele slechte vader voor me geweest. Het was zelfs zo dat ik op een gegeven moment niet meer wilde leven. Hij was net uit huis gegaan en ik was denk ik 13 jaar. Hij noemde me die lelijke. Dat heeft me echt gekrent. Mijn moeder heeft me toen wel echt getroost en met me gesproken. Ze vertelde me stiekem dat ik juist de allermooist was. Haar mooiste parel. Dat gevoel heeft mijn moeder me ook altijd gegeven. Maar ik heb een hele zware jeugd gehad.

Waar ik nooit met iemand over heb gesproken. Ook niet met mijn moeder. Soms denk ik wel dat ze het weet. Maar ik zeg niets, ik wil ook niet dat die andere kinderen slecht gaan denken over mij. Ik weet gewoon zeker dat hij hun met rust heeft gelaten. Ze gaan zeggen dat ik het misschien zelf ben gaan zoeken.

Maar wat nu? Ik ben 18 jaar. Aan de ene kant wil ik ook dat mijn vader boet voor de dingen die hij me heeft aangedaan, maar het zou het gezin zeker weten ontwrichten en mijn moeder zou verdriet hebben. Maar hoe ouder ik word, hoe meer ik denk, waarom heb ik hem dit laten doen en waarom laat ik hem niet boeten? Die vrouw met wie hij nu is heeft ook 2 dochters. Voorkinderen. Misschien doet hij het ook bij hun Ik weet het niet. Ik ken ze niet. En wat gebeurt er als ik naar de politie ga? Misschien is het wel te laat? En wat gaan ze dan doen? Hem in de gevangenis gooien?

En wat moet ik doen met de mogelijkheid dat ik misschien wel een andere vader heb? Stel je voor dat mijn oude buurman eigenlijk mijn echte vader is? Ik zou zo blij zijn. Gewoon omdat mijn beste vriendin dan mijn zus is. En omdat ik dan wel een beetje begrijp waarom mijn vader zo een hekel aan mij heeft. Mijn moeder heeft dan voor hem uitgelopen met de buurman. Dus hij heeft gewoon zijn boosheid op mij afgereageerd. Ik zou het dan een beetje snappen. Want nu snap ik gewoon niet waarom hij zo speciaal een hekel aan mij heeft. Ik wil hem niet vragen. Of moet ik dat juist doen?

Want hoe kom ik achter de waarheid? Ik heb ook een keertje tegen mijn moeder gezegd dat mensen vinden dat ik op mijn buurmeisje lijk. Ze reageerde heel fel en kort. Ja ik weet bijna zeker dat de buurman mijn vader is maar hoe moet ik dit aanpakken? Ik zou ook een DNA test ofzo kunnen doen. Maar hij is in Nederland. Eigenlijk zou ik hem gewoon moeten bellen en het rechtstreeks vragen.

En ik weet ook niet of mijn vriendin dan blij zou zijn? Ik wel en misschien zij niet. En er is 1 ding wat ik niet wil en dat ik mijn allerbeste vriendin kwijtraken want zij is echt mijn leven. Hebben jullie wat adviezen voor mij? Zeg aub niet dat het mijn schuld is dat mijn vader deze dingen met mij heeft gedaan. Ik was echt pas 4 jaar. Hoe moest ik het stoppen?

Heel erg bedankt Familienieuws voor het plaatsen van mijn brief. Ik ben zo zenuwachtig. Groetjes van Lori

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com. Wil je zelf ook een DNA test doen? Weet je dat je die gewoon kunt kopen? Gewoon via BOL.com Nederland. BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig ook altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaagOf bekijk onderstaande testen die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je over een paar dagen al testen: 

Dit kun je ook testen: