Onze collega Ranu Jogi is er niet meer – DC Saramacca

Ranu Jogi Suriname 1

Een veel te vroeg verlies. Ongelofelijk maar waar

Districtscommissaris mevr. Sherin Bansi-Durga maakt mede namens de overige collega’s van het Commissariaat van Saramacca bekend dat Ranu Jogi is overleden. Ze was werkzaam als waarnemend hoofd van de afdeling personeelszaken. We wensen alle collega’s en ook de families Poeran, Jogi en Soekhoe veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Bic Saramacca
1 u ·
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het heengaan van Ranu Jogi. Ranu was werkzaam als waarnemend hoofd van de afdeling personeelszaken op het Commissariaat van Saramacca. Wij zullen haar aanwezigheid, kennis en ervaring missen. Namens de districtscommissaris mevr. Sherin Bansi-Durga, staf en personeel, wensen wij de familie en nabestaanden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit tragisch verlies.

Ranu Jogi Suriname 1 Ranu Jogi Suriname 1