Het plotselinge verlies van de 18-jarige Gigi Arnhem uit Suriname – video & foto

“Je leeft nu en over een paar uurtjes ben je er niet meer” Oranje mennnn

Verdriet en ongeloof. De 18-jarige Geordano Arnhem is plotseling overleden. Meer bekend als GiGi en sommige vrienden noemden hem Oranje. Vrienden en familieleden delen hun herinneringen op social media. Bekijk de vele foto’s en een video. En lees een prachtig gedicht van de familie in diepe rouw. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal veel kracht en sterkte toe. Helpen jullie ons mee met de condoleances?

De 18 jarige Geordano Arnhem, Gigi. Is gisteren vrij plotseling overleden. De familie, die nog niet over het verlies van de kleine Cherelee Manhoef is, is wederom in diepe rouw gedompeld. Gigi, was namelijk haar grote neef. De doodsoorzaak is nog onbekend. We wensen de familie en al zijn vrienden heel veel kracht. Bekijk onderstaand gedicht en gedeelde foto’s en video’s.

Dit is een tragisch en bijzonder belangrijk moment.

Het is moeilijk te beseffen wat ons is overkomen terwijl de leegte zich aandient en vervult met verdriet. Vooral juist nu hebben wij elkaar nodig om elkaar steun te bieden om dit leed te kunnen dragen. In alle eerbied noem ik jouw naam, liefste Geordano.

Jouw naam is het eerste cadeautje dat je bij geboorte van jouw ouders hebt gekregen. Met deze naam ben je door het leven gegaan en hebt deze met trots gedragen. En je was zoveel meer, je was zoon, broer, neef en vriend, maar vooral een bijzonder mens en jij bent ons dierbaar. Jouw naam staat in Gods palm geschreven en zal nimmer verloren gaan en voortleven in onze harten. Bij God zal je in het licht thuiskomen en voor altijd zal Hij voor jou zorgen.

We missen je liefste Geordano. Ik houd van jou, Naomi