Video’s – “Positieve mensen lopen gewoon door de straten van Suriname”

Suriname gezondheidzorg

“Ik moet toch boodschappen doen!”

Er kunnen zieke mensen naast jou in de bus zitten, op de markt lopen en zelfs naast jou bij de kassa staan. Ze weten dat ze ziek zijn en toch gaan ze op straat. Het aantal coronadoden staat deze maand alleen al bijna op 60! Dat is wel erg toch? Dit kan echt niet! Bescherm jezelf en een ander!

Zien jullie ook elke dag verhalen verschijnen op de app en social media? Zitten er echt magneetjes in het vaccin? Of zijn het ‘broodje aap verhalen’? Luister naar de belangrijke nieuwe video’s erover en geef het door aan iedereen. Be safe mensen!

“Het gaat niet goed!!! Ligt het aan de regering of ligt het aan ons? We moeten ons houden aan de regels! Waar is onze eigen verantwoordelijkheid??? Zijn we er wel van bewust dat we van deze ziekte dood kunnen gaan? Of dat iemand anders ervan dood kan gaan.”

1 van de belangrijkste regels is: Ga in Isolatie als je positief getest bent. Helaas is er geconstateerd dat mensen gewoon over straat gaan terwijl ze corona hebben. Dat betekent dat er misschien wel zieke mensen samen met jou in de bus kunnen zitten, op de markt kunnen lopen en zelfs naast jou bij de kassa kunnen staan. Ze weten dat ze ziek zijn en toch gaan ze op straat.

Het komt echt nog steeds voor dat mensen die besmet zijn met het covid-19 virus zich niet houden aan de covid maatregelen. Ze blijven niet in isolatie en begeven zich gewoon op straat onder het mom van: Ja ik ben besmet, maar ik moet moet toch mijn boodschappen doen? Met alle nare gevolgen van dien.

Jason van Genderen, directeur van het Wanica ziekenhuis legt uit waarom de protocollen zo belangrijk zijn. Ze moeten echt nageleefd worden. Luister ook wat er gezegd wordt over al die ‘broodje aap’ verhalen en video’s de de ronde doen op social media. Jullie hebben ze vast wel voorbij zien komen op de app. Geef dit bericht door aan anderen voor een beetje bewustwording

Bekijk hier de video erover. Kijk vanaf minuut 3:55:

Zitten er nu echt magneetjes in het vaccin? Bekijk onderstaande video daarover.