Onze lieve collega Carmelita Pinas -Shyamnarain is er niet meer – foto’s

carmelita pinas Shyamnarain Paramaribo

Ze mocht maar 59 jaar jong worden

Personeel en bewoners van Stichting Huize Betheljada maken bekend dat hun zeer geliefde collega, Carmelita Pinas -Shyamnarain, veel te vroeg van hen is heengegaan. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen al haar collega’s, haar vele vrienden maar ook haar bedroefde familieleden en dochters Daniella, Rachella, Prasella, veel kracht toe. Helpen jullie ons mee me de condoleances

Stichting Huize Betheljada schreef het volgende:

Lieve

Carmelita Pinas -Shyamnarain,

“Je was als een kaars vol licht, warmte en gezelligheid.
Deze is nu uitgedoofd. Je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons.” Slechts weinig woorden passen in een tijd van droefheid en pijn.

Wij moeten helaas afscheid nemen van een zeer gewaardeerde en toegewijde collega. Carmelita had een groot hart voor onze bewoners en onze instelling, zij was voor velen een oudere zus of moeder.
Rust zacht Carmelita. Wij zullen je heel erg missen.
Bestuur, directie, staf, personeel en bewoners van Stichting Huize Betheljada wensen de familie veel sterkte met dit groot verlies.

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. 

carmelita pinas Shyamnarain Paramaribo carmelita pinas Shyamnarain Paramaribo

carmelita pinas Shyamnarain Paramaribo