Happy Birthday Moïse Trustfull – Actrice, mode ontwerper en ondernemer

Moïse Trustfull portret zijkant

Da na wan hieperdepiep hoereee! Helpen jullie ons mee met het feliciteren van de prachtige Moïse Trustfull? Ze is vandaag jarig.

Moïse is de mooie dochter van Quinty en Orlando Trustfull. Ze heeft een relatie met zanger, presentator en influencer Kaj van der Voort. Ze is actrice en speelde in verschillende reclames, series en films. Check hier onze Moïse Trustfull biografie voor meer informatie.

Op jonge leeftijd was Moïse al bezig met mode. In deze TikTok video zie je dat daar niks aan is veranderd. Uiteindelijk heeft ze dan ook van mode haar werk gemaakt. Moïse ontwerpt sieraden, heeft een kledingwinkel en zelfs een eigen kledinglijn.

Vorig jaar toen Moïse 25 jaar werd, waren haar ouders niet bij haar verjaardag. Zij konden vanwege corona maatregelen niet reizen vanuit Atlanta, waar vader Orlando toen nog assistent trainer van Atlanta United was.

Dit jaar zijn papa en mama er zeker wel bij. En wij weten misschien al wat ze voor haar verjaardag van Kaj of moeder Quinty gaat krijgen. Check onderstaande Insta post. Het zou wel eens een hondje kunnen zijn… We houden het in de gaten.

Wij wensen Moïse een hele fijne verjaardag met haar familie. Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan op onze Facebook of Instagram.

Als nabrander nog een paar leuke video’s: