Vrijgezellige jonge dame zoekt witte Nederlander – Blog Denise Faerber

dating sugardady Suriname Nederland

Holland is geen paradijs en Nederlandse mannen zijn ook niet altijd goed, maar toch zijn ze op de een of andere manier aantrekkelijker voor sommige Surinaamse vrouwen. Snappen jullie dat?

Ook Mireille is opzoek naar een “Hollandmang”. En ze heeft me gevraagd om haar daarbij te helpen. Lees haar brief en lees ook mijn blog erover. Ik heb ook wat links van Nederlandse datingsites voor haar toegevoegd. Je kunt je aanmelden als je ook wilt. Iedereen mag zijn/haar geluk zoeken toch? Geef het door aan je zoekende vriendinnen of vrienden. Wat voor tips hebben jullie voor Mireille?

Blog Denise Faerber: Ik krijg regelmatig de vraag van jonge vrouwen, ook van heren trouwens, dat ze opzoek zijn naar een liefde in het buitenland. Een Nederlandse liefde. Op de 1 of andere manier is het toch aantrekkelijk om een relatie te beginnen met iemand uit het buitenland. Veel mensen vinden iemand via een dating site.

Wil je ook iemand ontmoeten uit het buitenland en verliefd worden. Of wil je gewoon een sugardaddy of een intieme buddy? Bekijk dan de links onderin het bericht. Je kunt je gewoon aanmelden. You never know.

Ook de 25-jarige Mireille wil een man uit Nederland. Een Nederlander. Ze bedoelt ook echt een witte Nederlander en niet 1 die oorspronkelijk uit Suriname komt. Het volgende schreef ze mij:

Hi Denise van FamilieNieuws, ik wil graag een anoniem berichtje plaatsen op jullie Facebook pagina. Ik ben opzoek naar een liefde uit Nederland. Ik wil namelijk daar naartoe verhuizen. Niet alleen daarom hoor. Ik zoek iemand die echt van me houdt. Voorlopig wil ik anoniem blijven want ik wil niet dat mijn mensen weten dat ik opzoek ben. Ik weet ook dat de reacties niet allemaal even vriendelijk zullen zijn. Maar neem me aub niet kwalijk. Dit is gewoon mijn wens, en waarom zou ik er geen werk van mogen maken?

Dus ik ben Mireille en ik ben een rustige creoolse dame van 25 jaar. Ik ben vrijgezel. Ik woon in Suriname. Ik ben hier ook geboren. Het leven is pittig. Ik heb het nu al jaren niet goed. En nu vanwege de economische situatie is het alleen maar zwaarder voor mij geworden.

Ik wil gewoon naar Nederland verhuizen voor een beter bestaan en om de liefde van mijn leven te vinden. Ik voel me hier heel erg alleen. Ik heb niemand. Ik heb ook geen broers en zussen. Ik ben eenzaam. Dus ik hoop echt dat ik een Nederlandse man kan vinden die met me wil zijn. Ik ben niet opzoek naar een Surinaamse Nederlander. maar een witte Nederlander. 

Maar nu mijn vraag: Hoe vind ik een man uit Nederland? Waar moet ik beginnen? IK hoop echt dat ik goede adviezen kan krijgen van andere mensen, en misschien leest er wel een man mee die contact wil maken. Misschien kan dat ook via FamilieNieuws? En zijn er vrouwen die me voor zijn geweest? Ik ben opzoek naar de gouden truc. (u mag FamilieNieuws ook een privé berichtje sturen al u het niet openlijk wilt vertellen *redactie). Ik hoop echt dat het mij gaat lukken. Wie weet met jullie hulp. Alvast bedankt! Mireille

Nou, dat was de brief van Mireille. Geef het door aan iedereen. Wie weet kan iemand haar ermee helpen. Ik persoonlijk ken een aantal mensen die ook opzoek waren naar een Holland man. Het is een aantal van ze gelukt. Ik zal 2 van ze eruit pikken. 1 van ze leeft nu als een prinses in een supermooie villa in een prachtig dorp. En geeft geld uit als water. En 1 van ze leeft met een enorme schoft die haar als een huissloofje gebruikt. Ze is ontzettend ongelukkig en kan niet wachten om weer terug naar huis (Suriname ) te gaan. Helaas heeft ze het geld niet. Ik kan hier meer over vertellen, maar dat doe ik in 1 van mijn volgende blogs.

Mr. and Mrs Black

Belangrijk om te weten is dat Nederlandse, witte mannen echt geen garantie zijn op een goed leven. Maar ieder zijn ding. Maar ik hoop voor Mireille dat ze haar geluk zal vinden. Als dit is wat ze echt wil. Gaan jullie haar helpen? Alvast hebben we een aantal links voor haar toegevoegd. Dat is een eerste stap.

Wil je ook iemand ontmoeten uit het buitenland en verliefd worden. Of wil je gewoon een sugardaddy of een intieme buddy? Of zoek je iemand van hetzelfde geslacht? Bekijk dan de links onderin het bericht. Je kunt je gewoon aanmelden. You never know. Het kan allemaal discreet en anoniem. Klik op de link die jij interessant vindt, dan wordt je vanzelf doorgestuurd naar de website.

Ps. heb je een leuke of minder leuke ervaring die je wilt delen. Schrijf ons en we publiceren het anoniem. 

Bekijk onderstaande dating bureaus

Nextlove.com is de datingsite voor alleenstaande ouders. De doelgroep bestaat uit gescheiden ouders, alleenstaande ouders en personen die graag alleenstaande ouders willen ontmoeten.

50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie

Second Love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Alleenstaande-moeders.nl is een datingsite speciaal voor alleenstaande moeders en vaders. 

Mysecretdate is gemaakt voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar intimiteit in bed, een relatie, affaire of gewoon een leuke date. Je kunt gratis een profiel aanmaken

 RichMeetBeautiful is een online ontmoetingsplaats voor volwassen, succesvolle en economische gevestigde heren, waarbij contact wordt gemaakt met mooie jonge vrouwen.

SeekforSugar is een stijlvolle, discrete sugardating website uit Nederland. De website is gericht op succesvolle heren (sugardaddies) en aantrekkelijke, jonge dames (sugarbabies). De succesvolle heren hebben vaak een drukke agenda en weinig tijd voor ontspanning of een (liefdes)relatie. Zij zoeken een sugarbaby waar zij fijne momenten mee kunnen beleven:

Onderstaande site is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt met andere mannen. 

Bilove.nl is de eerste datingsite voor vrouwen die fantasieën hebben over een beginnend contact met andere vrouwen