Mijn zoon Charlton Bendanon is er niet meer

Charlton Bendadon Paramaribo

Zo jong moet ik afscheid van hem nemen. Ja ik ben kapot. Ik word nooit meer wie ik was.

Een hartverscheurend bericht. Moeder Ingrid Andro maakt, mede namens vader Frank Bendanon, zus en broers het trieste overlijden bekend van haar zoon Charlton Bendanon. Vooral bekend als Challie, Dogla en Benda. Hij is maar 32 jaar jong geworden.

Ja ik ben kapot. Ik ben gebroken en ik ben stuk. Heel worden kan niet meer. Maar ik geloof in gebroken geluk. Ja ik ben kapot. Ik word nooit meer wie ik was. Mijn toekomst is veranderd. Ik word geleid door een gebroken kompas. Ja ik ben kapot. Maar ik raap de stukjes bij elkaar. En met de lijm die liefde heet. Wordt het verdriet langzaam draagbaar.

Met deze woorden maken wij bekend dat na een kortstondig ziekbed van ons is heengegaan onze zoon, broer, oom en neef

Charlton Jonathan Bendanon

M.b.a. Challie, Dogla en Benda

Geboren Paramaribo 13-7-1988
Overleden Paramaribo 19-5-2021
In de leeftijd van 32 jaar

De uitvaart wordt alsnog bekend gemaakt.

Namens de nabestaanden:
Moeder: Ingrid Andro
Vader: Frank Bendanon
Broer: Melvin Andro en gezin
Zus: Cezira Bendanon en gezin
Broertjes: Jamiel Hoepel en gezin, Amiel Andro

Charlton Bendadon Paramaribo